UHMAPELAAJAT ti 03.01. klo 01:30

Kanada U20 - Slovakia U20

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Slovakia voitti jo Yhdysvallat! Voiko poikkeuksellisia tähtiä sisältävä ryhmä kyykyttää jopa Kanadaa?

Slovakia onnistui alkulohkovaiheessa kaataamaan jopa Yhdysvallat ja joukkueen poikkeukselliset yksilöt ovat odotetustikin nousseet hienosti esille. Samanlaista floppia kuin kesällä ei nähty ja joukkue pääsi ansaitusti pudotuspeleihin. Heti puolivälierissä vastustaja on kuitenkin pahin mahdollinen, kun naapurilohkon kakkoseksi Halifaxissa sijoittunut Kanada tulee vastaan.

Vaahteralehtipaidat määrittävät ottelun tempon täysin ja Slovakia voi vain yrittää jarruttaa neljällä tulosyksiköllä ja hurjalla taidolla varustettua ylivoimaista ennakkosuosikkia. Ottelun kokonaismaalimäärän voisi odottaa nousevan melko suureksi ja sen edetessä vahvassa kanadalaishallinnassa myös altavastaajalle aukeaa omat paikkansa. Tässä turnauksessa on aiemminkin nähty, ettei Slovakia pelkää kovempiakaan vastustajia. 6–3-voitto Yhdysvalloista alkulohkovaiheessa oli siltä kova hauiksennäyttö.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Filip Mesar, Simon Nemec, Nuoria Leijonia vastaan kaksi maalia iskenyt Peter Repcik ja kumppanit saavat varmasti tilaisuutensa, kuten jokaisessa matsissa tähän saakka. Alkulohkovaiheessa ylivoimapelaaminen toimi kohtuullisesti ja sen turvin ryhmä iski maaleistaan neljä. Tasakentällisin onnistumisia tuli peräti kymmenen neljässä kamppailussa, mikä nosti Slovakian jopa Suomen ohi toiseksi eniten maaleja Monctonin alkulohkossa iskeneeksi joukkueeksi.

Kanadan suurin kysymysmerkki on maalivahtipelaaminen. Benjamin Gaudreau ei saanut turnauksen alussa Tšekkiä vastaan silmiäänkään kiinni ja hiljalleen torjuntavastuu valui San Jose Sharksin varauksen käsistä Thomas Milicille. Kanadan uutta ykkösmaalivahtia ei vielä täysin ole yksikään joukkue päässyt testaamaan, mutta Slovakiaa vastaan töitä on luvassa.

Pelkästään henkseleitä paukutellen ei vaahteralehtipaitainen miehistö voi tähän kamppailuun lähteä, vaikka se on tietysti massiivinen ennakkosuosikki. Pelivalinnaksi maistuu, että Slovakian superpelaajat onnistuvat ohittamaan Milicin ainakin kahdesti. Kerroin on mukava tälläkin hetkellä, mutta sen kehitystä kannattanee seurailla. Jos Kanadaan sokeasti luottava betsikansa pumppaa Slovakiaa vastaan kaikkea, mikä suinkin liikkuu, voi kertsi vielä ottaa lisää nostetta. Kun betsaat kohdetta alla olevilla ohjeilla, saat 25€ ilmaisvedon.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Team Totals – Slovakia yli 1,5), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Team Totals – Slovakia yli 1,5” 25€ panoksella ja voit voittaa 45,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.