U20 MM-kisat 2022 su 14.08. klo 01:00

Kanada U20 - Tsekki U20

Kanada ei anna armoa! Tsekki ryösti Suomelta pisteen, mutta onko sillä vastausta Kanadan valtavaan tulivoimaan?

Lauantain ja sunnuntain välisenä yönä on luvassa Kanadan sekä Tsekin alkulohkon kolmas ottelu. Kanada on ollut odotetun tulivoimainen, mutta Tsekki on toistaiseksi sen kovin vastustaja ja muun muassa Suomi pääsi todistamaan Tsekin sinnikkyyttä. Maali-iloittelu on odotuksissa – linja on korkealla, mutta varsinkaan Kanada ei lähde himmailemaan ja Tsekin täytyy yrittää pysyä kyydissä.

Kanadalle ei lohkovaiheessa pitäisi olla sen suurempia ongelmia, kunnes viimeisessä ottelussa vastaan asettuu Suomi, joka tulee olemaan kovin haaste. Kaksi ensimmäistä ottelua Kanada hoiti helposti ja vaikka ensimmäinen matsi Latviaa vastaan päättyi “vain” 5-2, ei paremmuudesta ollut epäselvyyttä. Slovakian Kanada murjoi maanrakoon tylysti lukemin 11-1. Nuori superlupaus Connor Bedard onnistui jälleen maalinteossa, mutta todellinen pistenikkari oli joukkueen kapteeni Mason McTavish, joka takoi tehot 4+2.

ILMAISKIERROSFANIT HUOMIO!

Uusi Wisho-kasino lyö tiskiin huiman tarjouksen!

Lyö sisään kaksi depoa ja saat heti yhteensä 350 ilmaiskierrosta! Aikamoista!

NÄIN SAAT SUPEREDUN

Tsekille turnauksen alku on ollut kaikkea muuta kuin tylsä. Slovakiaa vastaan hallinnasta huolimatta täysi pistepotti meinasi karata käsistä, mutta loppuhetkillä Gabriel Szturc sinetöi loppulukemiksi 5-4. Suomen Tshekki onnistui haastamaan odotettua paremmin ja se pääsi avauserässä jo kahden maalin johtoasemaan. Suomi nousi kuitenkin rinnalle ja ohi, mutta viimeisellä kympillä Tshekin johtohahmoihin kuuluva Jan Mysak iski turnauksen kolmannen maalinsa, jolla Tshekki lopulta sai yhden pisteen.

Tsekillä vastus vaikenee entisestään ja vaadittaisiin melkoisia urotekoja maalivahtiosastolla ja hyökkäyksen kärkinimiltä Mysakilta sekä Jiri Kulichilta, jotta se voisi Kanadan kaataa. Kanada ei vielä ole joutunut puolustuspäässä ongelmiin, mutta kuitenkin kolme maalia sitä vastaan on tehty kahdessa ottelussa. Tsekillä on siis ehdottomasti mahdollisuus iskeä pari osumaa, mutta Kanadan hyökkäyskalusto on sitä tasoa, että voittajasta tuskin lopulta jää epäselvyyttä. Uhmapelaajien papereissa runsasmaalisuus on ottelun paras pelivalinta ja siispä yli 7,5 maalia poimitaan kupongille.

10 euroa pelirahaa