ke 06.06. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kansainvälinen ystävyysottelu: Belgia – Egypti | Ei mitään maali-iloittelua

Egypti matkaa Brysseliin kohtaamaan viimeisen haastajansa ennen pian alkavia MM-kisoja. Belgia on Egyptille hyvä viimeinen koettelemus, sillä MM-kisoissa vastaan asettuu ensimmäisenä Belgian kaltainen nopeasti ja vahvasti hyökkäävä Uruguay.
Belgia pelaa kuudennen harjoitusottelun putkeen Brysselissä, se on viidessä ottelussa päästänyt vain 4 maalia omaan päähän. Belgia lähtee otteluun ehdottomasti ennakkosuosikkina, mutta ottelu voi olla paljon tasaisempi, kuin bookkereiden asettamat kertoimet antavat ymmärtää. Belgia toki parhaana päivänään ykköstykeillään varustettuna juoksee ilman Salahia pelaavan Egyptin yli, mutta sitä ei ole odotettavissa tänään. Belgian viime ottelu Portugalin kanssa oli hyvin tasainen ja päättyi lopulta 0-0, molemmat puolustivat rutinoituneesti.
Egypti joutuu edelleen pyristelemään ilman ehdotonta timanttiaan Mo Salahia, jonka paluuta toivotaan heti ensimmäiseen MM-kisaotteluun, häntä ei tässä ottelussa nähdä. Egyptin hyökkäysvoiman ei pitäisi millään riittää heiluttamaan Belgian verkkoja kertaakaan, ellei Punaisten paholaisten puolustus sitten töpeksi todella pahasti. Egypti on voittanut vain kaksi viimeisestä kymmenestä pelaamastaan ottelusta (Mo Salah oli mukana), eikä tähän ole odotettavissa muutosta kun lähdetään Belgiaan pelaamaan.
Egyptin viimeisistä 10:stä ottelusta seitsemässä on jääty alle 2.5 maaliin, ja Egypti on näissä otteluissa tehnyt 9 maalia, Salah teki näistä 4. Egyptiltä ei tässä ottelussa ole maaleja odotettavissa, maalinteko jää Belgian vastuulle, mutta ei ole kovin todennäköistä, että se yli kahta onnistuu syvällä puolustavaa Egyptiä vastaan tekemään. Näiden tietojen perusteella löytyi otteluun kaksi hyvää kohdetta lapulle.TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ