la 02.06. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kansainvälinen ystävyysottelu: Belgia – Portugali | Ystävyysotteluiden helmiä

Kaksi loistavia otteita esittänyttä maata kohtaavat ennakkoon mahtavassa kamppailussa Brysselissä. Molemmat voittivat oman MM-karsintalohkonsa loistavilla esityksillä.
Belgia pelasi suorastaan uskomattomat karsinnat voittaen 10:stä ottelusta yhdeksän ja pelaten yhden ottelun tasan, maaliero näissä otteluissa oli huikea 43-6. Joukkueen hyökkäyspeli oli ehdottomasti yksi karsintojen parhaimmista, eikä puolustuksessakaan valittamista ollut, niin kuin päästettyjen maalien määrä osoittaa. Belgia on esiintynyt harjoitusotteluissa loistavasti, se on tuorehkon managerinsa Roberto Martinezin johdolla voittamaton 16:ssa viimeisessä ottelussa. Belgia on ollut varsinkin kotikentällä todella vaikea vastus kaikille, jotka ovat tulleet sieltä menestystä hakemaan.
Belgialta löytyy jokaiselle kentän osa-alueelle maailman ykkösnimiä. Hyökkäyksestä löytyy Romelu Lukaku, Eden Hazard sekä Dries Mertens, jotka tuottavat ongelmia jokaiselle puolustukselle. Keskikentällä päättyneen jalkapallokauden paras keskikenttäpelaaja Kevin De Bruyne, sekä aina varmat tekijät kuten Moussa Dembele sekä Axel Witsel. Vielä kun puolustukseen ja maaliin on heittää Valioliigan, sekä maailman parhaimmistoa, on yksi MM-kisojen suosikkijoukkueista valmis.
Portugalin karsinnat menivät Belgian tapaan nappiin. 10:stä ottelusta saldona 9 voittoa ja vain yksi yllätystappio Sveitsille, maaliero vakuuttava 32-4. Portugali on ollut harjoitusotteluissa hyvä, mutta ei ole kuitenkaan yltänyt Belgian tasolle. Portugali lähtee illan otteluun ilman kirkkainta tähteään, tuoretta Mestarien liigan voittajaa Cristiano Ronaldoa. Joukkueen hyökkäyspelaaminen on ollut osittain takkuilevaa, kun Ronaldo ei ole ollut kentällä, tai ei vain ole ollut pelipäällä. Bernardo Silva mitä luultavimmin korvaa Ronaldon tässä ottelussa, hän on hyvä pelaaja mutta ei tietenkään pysty tarjoamaan samaa apua joukkueelle kuin ”Rolle”.
Portugalin puolustus on haavoittuvainen, tästä hyvänä esimerkkinä Portugalin viimeisin 2-2 tasapeli Tunisiaa vastaan, jossa puolustus haparoi. Belgian supertähdet tulevat varmasti heiluttamaan verkkoja muutamaan kertaan, puolustus on varmasti kunnossa ja Belgia juhlii ottelun päätyttyä.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ