ke 30.05. klo 21:45

-

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kansainvälinen ystävyysottelu: Itävalta – Venäjä | Bookkereita vastaan hymyssä suin

Venäjä matkustaa Innsbruckiin Itävallan vieraaksi. Bookkerit ennakoivat ottelusta vähämaalista, mutta tämä on kohteen syvemmän tutkimisen jälkeen täyttä puppua.
Tuleva ottelu on Venäjälle toiseksi viimeinen ystävyysottelu ennen MM-kotikisoja, joten joukkue hakee tuntumaa peliin parhaansa mukaan. Venäjän aikaisemmat ystävyysottelut ovat menneet tulosten kannalta aikalailla reisille, viimeisestä kuudesta pelatusta ottelussa Venäjä on pystynyt raapimaan yhden voiton lisäksi kaksi tasapeliä, puolet peleistä on tullut takkiin.
Venäjä on kuitenkin pystynyt pirteästi haastamaan suurimpia futismaita, esimerkiksi Espanjan verkko heilahti kolme kertaa maiden kohtaamisessa vuodenvaihteessa. Venäjä on vaarallinen vastahyökkäysjoukkue, jonka kanssa Itävallan heikohkonpuoleisella puolustuksella tulee olemaan kiire.
Itävalta jäi MM-kisojen ulkopuolelle jääden neljänneksi lohkossa, josta Serbia lopulta eteni MM-lopputurnaukseen. Itävallan viimeisimmät ystävyysottelut ovat sujuneet huomattavasti paremmin kuin Venäjällä, toki vastustajatkin ovat olleet huonompia. Viimeiset kolme ottelua Itävalta on dominoinut 9-1 maalierolla, joka todistaa että kyseessä on hyökkäämiseen rutinoitunut joukkue. Itävallan pelityylistä löytyy varianssia, jonka ansiosta se osaa rakentaa maalipaikkoja luovasti sekä keskustan, että laitojen kautta.

Lyö 25€ veto – ja saat toisen 25€ vedon ilmaiseksi!

  1. Siirry Olybetille TÄSTÄ.
  2. Lyö 25€ single-veto peliin (minimikerroin 1,80)
  3. Vetosi lyötyä tilillesi hyvitetään 25€ ensivetobnus

Itävallan ehdoton ykköstykki on Valioliigassa West Hamin paidassa tällä kaudella 11 kertaa verkkoa heiluttanut Marko Arnautovic. Kyseessä on taitava, nopea ja loistavan potkun omaava hyökkääjä, jonka kanssa saa Venäjän puolustus olla valppaana. Vielä kun vaihtopenkiltä on Arnautovicin tilalle heittää sellainen maalintekijä kuin Guido Burgstaller, niin tulosta pitäisi tulla Venäjän kaltaista heikosti puolustavaa joukkuetta vastaan. Venäjän maalinteosta vastaa lähinnä Fedor Smolov, joka onnistui maalinteossa 14 kertaa kuluneella kaudella Venäjän pääsarjassa.
Joukkueiden tulivoima huomioidessa, pitäisi ottelussa vähintään kolme maalia syntyä.
Bookkerit ovat ennakoineet ottelusta vähämaalista ja siihen on mukava muutamalla betsillä lyödä vastaan, kun kyseessä kaksi näinkin hyökkäävää joukkuetta.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ