ma 12.02. klo 01:30

Kansas City Chiefs - San Francisco 49ers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Patrick Mahomes dogina Super Bowlissa? Tätä kerrointarjousta ei kannata skipata!

Kansas City Chiefs ja San Francisco 49ers taistelevat aamuyöllä 12.2. Lombardi Trophystä Super Bowlissa. Peli pelataan Allegiant Stadiumilla Las Vegasissa ja kyseessä on kevään 2020 Super Bowlin uusinta – tuolloin Andy Reid ja Patrick Mahomes kellistivät 49ersin ja Kyle Shanahanin 31-20. Tämän vuoden editioon lähdetään todella tasaisista lähtökohdista ja vedonlyöntimarkkinoilla tilanne on kirjoitushetkellä noin 53% – 47% San Franciscon hyväksi.

*SUPER BOWL SPESIAALI – JÄTTIKERTOIMET MOLEMMILLE JOUKKUEILLE!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Chiefsin runkosarja ei sujunut aivan parhaissa merkeissä, mutta postseasonilla kone on käynnistynyt toden teolla, kun Buffalo Billsiä ja Baltimore Ravensia päästiin kurittamaan dogina. AFC:n mestaruusottelussa Kansas Cityn pitkäkestoiset drivet olivat myrkkyä Baltimorelle. Chiefs on tällä kaudella turvautunut enemmän juoksupeliin ja Isiah Pacheco oli liekeissä myös Ravensia vastaan.

Kansas City Chiefs

@Chiefs
Best defense in the National Football League.


San Francisco 49ers pelasi vahvan runkosarjan, mutta isoimpia vaihteita ei kuitenkaan ole vielä saatu silmään playoffeissa. Divisional Round-matsissa Green Bay Packersia vastaan kelillä oli osuutensa Brock Purdyn heikkoon iltaan, mutta Detroit Lionsia vastaan Purdy johdatti joukkonsa komeaan comeback-voittoon. Nyt Purdylla on vastassa todella vahva heittopuolustus ja riistoihin on vaara olemassa. Todennäköisesti NFL:n parhaan RB:n Chris McCaffreyn kautta mennään paljon, mutta koko matsia ei voi Super Bowlissa juosta. Shanahanin aivoitukset ovat myös iso kysymysmerkki.

*Veikkaa matsia ilmaiseksi ja voita 50€ ilmaisveto Uhmapelaajien Telegramista!

Ottelun alla tilanne on siis se, että Mahomesin suoritustaso tiedetään – tulossa on tiukkaa priimaa. Purdyn osalta tulevan kamppailun anti on hieman hämärän peitossa. Kyseessä on eliittitason QB, mutta postseasonilla tasaisuus on loistanut poissaolollaan. Chiefs ei tietenkään ole tässä ylikylän joukkue ja heikkouksiakin on, mutta kun Mahomes + Travis Kelce + Pacheco yhdistetään Reidin kokemukseen ja pitkästä aikaa parhaaseen Chiefs-puolustukseen, on vaikea nähdä tässä syitä sille, miksi Kansas City olisi altavastaaja. Super Bowlin päävetoa ei tarvitse tämän enempää pohtia.

NFL

@NFL
.@isiah_pachecoRB runs like he’s _______.

📺: #SBLVIII – Feb. 11 6:30pm ET on CBS
📱: Stream on #NFLPlus

Otetaan katsaus myös Super Bowlin propsivetoihin. Ensimmäisenä lapulle lähtee Brock Purdy heitetyt jaardit under 247,5. Chiefsillä on loistava heittopuolustus ja pass rush eikä Purdy ole kaikkein ulottuvin kaveri. Kun joukkueessa on Chris McCaffrey, tulee 49ers joka tapauksessa etenemään paljon juosten. Tähän lisäperusteluna on vielä Kansas Cityn hidas, mutta perusteellisen huolellinen eteneminen, joka vie paljon aikaa kellosta. Ravensia vastaan Chiefs oli huomattavasti pidempään pallossa ottelun aikana.

MVP-veto kannattaa sen sijaan ottaa 49ersin puolelta McCaffreyn puolesta näillä kertoimilla. On päivänselvää, että pelinrakentajat pokkaavat useimmiten MVP-palkinnot, mutta viimeisestä kymmenestä Super Bowlista QB on pokannut tämän palkinnon vain kuudesti. Jos San Francisco voittaa, edellyttää tämä pitkälti sitä, että McCaffrey juoksee palloa vimmatusti red zonelle ja tällöin MVP-palkinto menee suurella todennäköisyydellä McCaffreylle.

Isiah Pachecon juostut jaardit yli 67,5 on viimeinen Super Bowlin propsi. Pacheco on juossut postseasonilla jokaisessa pelissä vähintään 68 jaardia – Buffaloa vastaan rikottiin melkein sadan jaardin rajapyykki. Chiefs tulee 49ersin tavoin juoksemaan paljon pallon kanssa ja Pacheco on lähes McCaffreyn veroinen raketti ja rooli tulee Super Bowlissa olemaan merkittävä.

Brock Purdy Passing Yards: under 247,5 @1,85 – bookkeri BetReels

Super Bowl MVP: Christian McCaffrey @5,00 – bookkeri Boomerang.Bet

Isiah Pacheco Rushing Yards: over 67,5 @1,83 – bookkeri 21Bets

Nappaa Chiefsin avulla ilmaisveto ilman kierrätysvaatimusta!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Chiefsille, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Chiefs ml” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 51,75€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.

Milloin Super Bowl LVIII 2024 pelataan?

Vuoden 2024 Super Bowl pelataan 12. helmikuuta sunnuntain ja maanantain välisenä yönä klo 01:30 alkaen Suomen aikaa. Hulinaa on luvassa pitkin viikonloppua ja ennakkoon katsottavaa materiaalia löytyy enemmän kuin tarpeeksi. Maailman seuratuin yksittäinen vuosittain pelattava urheilutapahtuma puhuttaa ja kerää katsojia vastaanottimien ääreen ympäri maailmaa. Ottelun päälähetys alkaa yleensä tuntia tai paria ennen itse ottelua, ja voitonjuhlat jatkuvat vielä pitkään sen päättymisen jälkeen. Uhmapelaajat suosittelee hyviä päiväunia ennen yöllistä mayhemia, mikäli Super Bowlin meinaa livenä katsoa. Jääkaapin virittäminen ottelua varten on myös vähintäänkin suotavaa!

Super Bowl LVIII 2024 televisiointi

Super Bowl näkyy Suomessa tänä vuonna maikkarin kanavilla. Ottelua voi seurata MTV Katsomosta, MTV3 sekä MTV Urheilu 1 -kanavilta klo 01:30 alkaen. Ottelun selostaa kotimainen NFL ääni Mika Laurila ja luvassa on myös suomenkielinen studiolähetys.

Ottelun ennakkostudio alkaa jo klo 23:30, eli pari tuntia ennen h-hetkeä. Super Bowl -studiossa juontajan nähdään tutusti Petri Pasanen ja asiantuntijoina tullaan näkemään ainakin Miro Kadmiry, Akseli Olin sekä Mikko Koikkalainen. Paketti on ns. tikissä ja tarjolla on koko yön kestävä spektaakkeli joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Mika Laurila

@LaurilaMika
Super Bowl LVIII lähestyy
MA 12.02. | 1.30 | Las Vegas:
CHIEFS–49ERS

Ottelu on katsottavissa suorana lähetyksenä ennakkostudioineen MTV3-kanavalta.

Kerään tähän ketjuun puolentoista viikon aikana 58 olennaista tietoa tulevasta Bowlista.
👇

#NFLfi

Missä Super Bowl LVIII 2024 pelataan?

Super Bowl LVIII 2024 pelataan Las Vegasissa Allegiant Stadiumilla. Muutaman kilometrin päässä legendaarisesta Las Vegas Boulevardista (tai Stripistä) nousee massiivinen Allegiant Stadium. Vuonna 2020 valmistunut uudenkarhea stadion toimii vuoden 2024 Super Bowlin päänäyttämönä. Normaalisti Allegiant Stadium toimii Las Vegas Raidersin sekä UNVL Rebelsin kotiluolana, mutta stadionilla järjestetään jatkuvasti myös muita useita megaluokan tapahtumia. Voidaan siis todeta, ettei Las Vegasin uusi stadion Super Bowlin päänäyttämönä ole millään tavalla yllättävä ratkaisu. Paikalla tulee olemaan supertähdet ympäri maailmaa, jonka myötä syntien kaupunki on idyllinen tämänkaltaiselle megatapahtumalle.

  • Allegiant Stadium – Las Vegas, Nevada, Yhdysvallat
  • Valmistusvuosi: 2020
  • Kapasiteetti: 65 000

Las Vegas Super Bowl Host Committee

@lvsuperbowlhc
The stage is set! We're just waiting to find out who will be playing in #SBLVIII. #ItsHappeningHere

Super Bowl LVIII 2024 aikataulu

Kuten aiemmin mainittiin, itse ottelu on ilmoitettu alkavaksi klo 01:30 Suomen aikaa maanantaina 12. helmikuuta. Super Bowl tapahtumana on kuitenkin tunnettu siitä, että se kestää “hieman” normaalia urheilutapahtumaa pidemään. Perus NFL matsit kestää helposti jopa kolme tuntia, mutta Super Bowl lähetykset venyvät usein neljäänkin tuntiin. Mainostauot ovat pidempiä, yleistä muuta hälinää on enemmän ja aikatauluun vaikuttaa suuresti myös legendaarinen Halftime Show. Tänä vuonna puoliaikashown kestoksi on arvioitu noin 13 minuuttia, mutta siihen päälle lisätään shown kasaus ja purku, joten alle puolen tunnin “erätauolla” tuskin tänä(kään) vuonna tullaan selviämään. Mikäli ottelu alkaa ajallaan klo 01.30, kannattaa varautua siihen, ettei ottelu todennäköisesti ennen viittä ole ohi.

Super Bowl LVIII 2024 Puoliaikashow (Apple Music Halftime Show)

NFL:ssä on siirrytty uuteen aikakauteen, kun puoliaikashow:n hostin soihtu siirtyi eräältä juomabrändiltä omenalle. Vuonna 2023 puoliajalla villitsi Rihanna, ja vuoden 2024 puolaikashown tähteä arvuuteltiin pitkään, kunnes Apple Music julkaisi syyskuussa 2023 Usherin. Nykyisin 45-vuotiaan Usher Raymond IV:n ura alkoi hänen ollessa vasta 15-vuotias vuonna 1993. Urallaan liki 350 erilaista palkintoa saavuttanut ja useamman kerran platinaa myynyt megatähti tulee 100% varmuudella laittamaan puoliajalla uskomattoman shown pystyyn. Super Bowlin katsojat pääsevät siis jälleen herkuttelemaan, kun megatähti astelee estradille. Esityksen on ilmoitettu kestävän n. 13 minuuttia, johon tulee varmasti mahtumaan herran kovimpia hittejä sekä jotain uutta. Vierailevia tähtiä todennäköisesti nähdään myös, mutta ketä? Se jää nähtäväksi.

Apple Music

@AppleMusic
.@Usher is officially headlining the #SBLVIII Apple Music Halftime Show. Get ready by pre-adding his new album ‘COMING HOME’ and watching his conversation with @zanelowe. apple.co/SBLVIII

Super Bowl LVIII 2024 Liput

Historian 58. Super Bowl näyttäisi olevan paikanpäälle halajaville katsojille historian kallein. Las Vegasin uudelle stadionille ei nimittäin ole mitään asiaa, ellei taskut ole oikeasti syvät. Joidenkin lähteiden mukaan lippujen keskimääräinen hinta olisi $10026, mutta Seat Geek ilmottaisi keskiarvoisen hinnan olevan jopa yli $12000. Lipunmyynnin auetessa halvimmista piippuhyllyn paikoista sai pulittaa runsaat $7000, mutta tarjolla oli totta kai myös ns. parempia istuimia joista pääsee köyhtymään yli $60000 (n. 58 000€). Joku voi pitää lippujen hintaa täydellisenä ryöstönä, mutta mitään vähempää tuskin Las Vegasissa pelattavalta ottelulta olisi tuskin voinut edes odottaa.

Elihu Who

@ElihuWho
Going to the #SuperBowl or make a down payment on a house? #PriceExtortion (price of ONE ticket)