AFCON 2022 ma 22.01. klo 22:00

Kap Verde - Egypti

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Egyptin megatähti joutui lasarettiin, mutta kellistetäänkö lohkovoittaja siitä huolimatta?

Sensaatiomaisesti Afrikan mestaruuskisojen B-lohkon voittoon porskuttanut Kap Verde kohtaa lohkovaiheen päätöskierroksella vielä jatkopaikkaa tavoittelevan Egyptin. Faaraoilla on alla 2-2-tasapelit Mosambikista ja Ghanasta ja voitolla Rui Vitórian suojatit olisivat varmuudella jatkossa. Joukkueen ykköstähti on kuitenkin lasaretissa, joten urakka on hieman vaikeampi kuin ennakkoon ajateltiin.

*Maistuuko 30€ ilmaisveto pelkällä talletuksella? Katso vihjeen lopusta, miten toimia!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Toisaalta Kap Verde lähtee tässä pelissä mahdollisesti kierrättämään kovallakin kädellä pudotuspelejä silmällä pitäen. Bubistan miehistö on pelannut joka tapauksessa loistavasti alkulohkossa, kun ensimmäisellä kierroksella kaadettiin Ghana todella vahvalla esityksellä ja kakkospelissä Mosambikista ei ollut juuri vastusta.

BabaGol

@BabaGol_
🇨🇻When we thought that Bebe's goal was terrific, came Kevin Gonçalvez’s long-range shot 🚀
#AFCON2023


Egyptin rosterissa Mohamed Salahin poissaolo on syytä siis ympyröidä paksulla punakynällä. Nyt Omar Marmoushilla, Trezeguetilla ja Mostafa Mohamedilla on päävastuu hyökkäyspään tehoista ja kyllä tämä trio todennäköisesti myös vastaa huutoon maanantaina. Salah tulee takaisin näillä näkymin vasta puolivälieriin, jos Egypti sinne asti selviää.

Motivaatioetu menee tässä matsissa selvästi Faaraoille. Kap Verden rotaatiotasoista ei tietenkään vielä näin earlyna tiedä, mutta eiköhän kuitenkin penkkimiehille tässä anneta kosolti mahdollisuuksia. Egyptin pitäisi tämä peli klaarata ja napataankin lapulle -1:n tasoituksella Rui Vitórian poppoota.

Ensitalletuksesta 30€ ilmaisveto!

Betstro tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 30€ ilmaisvedon. Ilmaisvedolle ei ole minimipanosta, mutta toki panoksen pitävät itsellään jos harjaat kunnon vonkaleen katiskaan.

Näin saat 30€ ilmaisvedon kätevästi:

1. Siirry Betstrolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta 30€.
3. 30€ ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.