Korisliiga to 14.04. klo 18:30

Karhu Basket - Seagulls

Välierissä jo moraalinen mestaruus jaossa?

Kauhajoen Karhu ja Helsinki Seagulls osuivat toisiaan vastaan jo välieräpariin. Voisi melkeinpä sanoa, että tästä parista tulee mestari – niin kovat joukkueet ovat nyt vastakkain. Karhu on mellastanut koko kauden kukkona tunkiolla, mutta Seagullsin peli on kehittynyt kauden aikana eniten. Luvassa on Suomen oloihin kovaa koripalloviihdettä.

Alustavien tietojen mukaan molemmat joukkueet pääsevät parhaimmilla voimillaan peliin. Kummallakin oli omat harminsa aikaisemmin – Seagulls joutui pelaamaan yhdessä vaiheessa todella kapealla nipulla, ja Karhu joutui jopa luovuttamaan pari peliä viime kuussa, kun korona oikein iski. Mutta nyt näiden harmien pitäisi siis olla taakse jäänyttä elämää.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Karhu on varsinkin kotona todella vaikea voitettava, mutta Seagulls tulee haastamaan kauhajokelaiset kovaa. Karhun jenkkihankinnat onnistuivat tälle kaudelle suhteellisen täydellisesti – voidaan sanoa, että joukkueella on sarjan parhaat vahvistukset. Karhun tavoite on varmasti torpata Gullsien vahva heittopeli heti ensimmäisestä ottelusta lähtien. Seagullsin on kaivettava jollain tavalla ainakin yksi vierasvoitto, tai finaalit jäävät tänä vuonna väliin.

Karhu on toki suosikki, mutta kertoimissa tämä positio on vedetty karkeasti yli. +8.5 händärillä Seagulls maistuu mainiosti, ja betsiä lähtee sisään iha kiukul! Lucky Sportsin edut huomioiden tässä on iskun paikka!

10 euroa pelirahaa