Korisliiga ma 08.05. klo 18:30

Karhu Basket - Seagulls

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Karhu on selkä seinää vasten – Seagulls on pistänyt geimin uusiksi!

Koripallon finaalit ovat menneet tähän asti täysin Helsinki Seagullsin hallinnassa, ja Kauhajoen Karhu Basketilla on maanantaina kotonaan tosi kyseessä: nyt on aivan pakko voittaa, sillä tappiolla Seagulls vie sarjan jo katkolle kotonaan. Karhu on näyttänyt helsinkiläisten kynsissä melko aseettomalta, ja kolmanteen otteluun on pakko keksiä jotain käänteentekevää – muuten käy mestaruuden suhteen kylmät.

Toisessa ottelussa Karhu kyllä teki parhaansa ja haastoi Seagullsin hyvin, mutta korttitalo romahti viimeistään viimeisellä neljänneksellä, jonka aikana Karhu sai aikaiseksi ainoastaan seitsemän pistettä. Niinpä Seagulls karkasi selkeään voittoon, ja samalla Uhmapelaajat lunastivat underilla puoli elämää. Paljon voi tähän asti tapahtunutta analysoida, mutta kyse on loppujen lopuksi hyvin yksinkertaisesta asiasta.

René Rougeau on nimittäin dominoinut loppuotteluita, eikä yksikään Karhun kynnelle kykenevistä jenkeistä ole pystynyt vastaamaan Rougeaun asettamaan huikeaan vaatimustasoon. Rougeau on ollut aivan omalla tasollaan sekä pakissa että hyökkäyksissä, ja Karhun vahvistusten on nostettava tasoaan. Jotain uutta on pakko keksiä, tai Seagulls menee menojaan.

Kun underilinja laskee, otetaan tähän matsiin kantaa Gullsin puolesta. Karhu tulee otteluun varmasti kovaa, mutta kaiken nähdyn jälkeen sen ei silti pidä olla tähän otteluun suosikki. Ennustetaan, että Seagulls pääsee seuraavaan kotimatsiinsa 3-0 johdossa, eli homma menee katkolle. Käytä hyväksesi XLBetin mainio tarjonta ja avajaistarjous!