Korisliiga ke 07.12. klo 18:30

Karhu - Seagulls

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kova paikka! Seagulls oikaisi lentonsa, mutta Kauhajoella stadilaiset nokkivat tyhjää!

Seagullsia on riepoteltu syksyn korisvihjeissä täälläkin, mutta nyt joukkue on saanut lentonsa oikaistua: se on yhdessä Karhun kanssa kuntopuntarin kärkipaikalla, ja viimeksi tappio on kärsitty lokakuun loppupuolella. Karhu puolestaan näytti hauistaan menemällä FIBA Europe Cupin jatkopeleihin. Kuudentoista parhaan joukkoon selviämistä ensimmäisellä yrityksellä on pidettävä todella kovana suorituksena.

Karhu on ollut koko syksyn todella vahva joukkue. Laajalla rosterilla pärjätään kahdella rintamalla, ja kuten selkeä vierasvoitto Vilppaasta osoittaa, kauhajokelaiset pystyvät dominoimaan myös kotimaisin voimin. Viidellä jenkillä operoiva Karhu pystyy tasaamaan kuormaa mukavasti, ja homma on toiminut koko kauden hienosti. Lisämotivaatiota Karhu saa siitä, että Seagulls oli ensimmäisessä keskinäisessä kohtaamisessa lokakuun alussa vahvempi.

RULLAILE 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Ilari Karikko

@IKarikko
Rytmikkäät "Karhu"-huudot kuuluvat hienosti @FIBAEuropeCup -ottelussa Lissabonissa. #Karhubasket @KB_FanClub #FIBAEuropeCup #OranssiOnMeidän

Seagullsin vaikeudet ovat kuin kaukainen muisto – nyt peli luistaa aivan eri tavalla. BC Nokia kaatui kolmannen jakson totaalidominoinnilla, ja sentteri Zena Edosomwan oli 17 levarillaan ottelussa korvaamaton. Tässä ottelussa kentälle palaa todennäköisesti Rene Rougeau, joka on myös Kauhajoen kotiyleisölle tuttu sankari. Seagulls on ollut kovassa iskussa, mutta nyt on vastassa ehdottomasti Suomen kovin joukkue.

Karhu on kertoimissa ansaitusti iso suosikki, mutta silti Karhua tekee mieli betsata händärillä. Tasoeroa on kaikkiin muihin joukkueisiin, ja Seagullsin pitäisi sytyttää kotijoukkue ilmiliekkeihin. Kauhajoella on keskiviikkona tarjolla parasta mahdollista kotimaista koripalloa, joten tämä matsi kannattaa vahtia, kun jalitsun MM-kisoissa on välipäivä. Ja katsos, mitä saat uutena asiakkaana Galaksinolta!

Näin teet tällä vedolla 45€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ Karhun tasoitusvedolle, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TĂ„STĂ„.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto Karhu -6.5 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 45€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.