Korisliiga ke 11.05. klo 18:30

Karhubasket - Vilpas

Mestaruus katkolla, mutta tuleeko se helpolla?

Kauhajoen Karhubasketin ja Salon Vilppaan ottelusarja on keskiviikkona ensimmäistä kertaa katkolla. Kauden kokonaisuudessaan laadukkain joukkue Karhubasket ottaa tänään voitolla mestaruuden, ja Vilpas on onnistunut ottamaan vasta yhden kiinnityksen kannusta. Karhun voisi ennustaa marssivan tänään helppoon voittoon, ellei joukkueen peli olisi finaaleissa heitellyt jopa ottelun sisällä niin voimakkaasti.

Viime ottelu oli melkoista vuoristorataa: siinä mentiin ensin totaalisesti Karhun komennossa, kunnes Vilpas tuli rinnalle ja ohikin. Siinä vaiheessa Cameron Jones otti joukkueen reppuselkään, ja takamies teki viimeisten minuuttien aikana kaikki kauhajokelaisten pisteet. Lopulta voittomarginaaliksi jäi kolme pistettä, mutta se riitti siihen että homma on tänään katkolla.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JĂ„TTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KĂ„TEISKIEKKAASI HETI

Vilppaan yksi ongelma on alisuorittanut takamies Marcus LoVett. GTD75-statuksella matsiin merkattu mies saatetaan siirtää sivuun reservijenkin tieltä. Tässä pelissä sentteri Jeremiah Woodin pitäisi ottaa samalla tavalla roolia kuin tähän asti ainoassa finaalien voittopelissä. Muuten salolaisilla tulee olemaan todella vaikea iltapuhde. Kaiken natsatessa Vilppaan voittokaan ei kuitenkaan olisi mikään järkytys.

Ollaan tässä kuitenkin konservatiivisia, ja otetaan vieraita reippaalla tasoituksella. Ei tämä mikään korkean panostuksen peli ole, sillä jos mestaruus alkaa valua sormien läpi, on lopun motivaatiokin sitten koetuksella. Muttei tasoitus missään mielessä pidä olla kymmenen pisteen luokkaa, joten Mr Greenin toppi on ohittamaton.

10 euroa pelirahaa