F Liiga la 06.11. klo 14:00

Karhut - Steelers

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Nappaako Steelers jälleen ison voiton päävastustajastaan?

Lauantai korkataab F-liigan osalta huipputärkeällä bottom-joukkueiden kamppailulla, kun sarjanousija Porin Karhut isännöi Hämeenlinnan Steelersia.

Karhujen alkukausi on ollut hankala. Mesikämmenet haki ison voiton Lasbista mutta kahdeksasta muusta kamppilusta on plakkariin tarttunut tasan nolla pistettä.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Nuori hyökkääjälupaus Juuso Ahola on seuraamisen arvoinen nimi ja liigatasolla hyvää jälkeä ennenkin tehnyt Tomi Jerkku on osunut maalipuiden väliin jälleen hyvällä prosentilla.

Karhut on tulosten valossa ollut pirteä. Se on pystynyt pitämään ottelut tiukkoina, joista suurin kiitos menee ilmiömäisessä vireessä olleen maalivahti Arvid Vonkin suuntaan.

Steelers joutuu edelleenkin tulemaan toimeen ilman ykköstähti Markus Siprosta, jonka paluu kuitenkin on hyvin lähellä. Teuvo Kinnunen on latonut lötöä pussiin hyvällä tahdilla ja puolustaja Valtteri Molkka on ollut hyökkäyspäähän todella vaarallinen.

Hämeenlinnalaiset ovat olleet “päävastustajiaan” vastaan hyvässä iskussa. Joukkue on napannut täydet pisteet Jymyltä sekä Tiikereiltä. Muuten tukkaan on tullut rumasti mutta toisaalta ei ole mitään merkitystä häviääkö esim Oilersille kymmenellä vai kahdella maalilla.

Pelivoimaltaan joukkueet ovat hyvin lähellä toisiaan ja vieraiden puolella on ilmaa tässä ottelussa. Karhut on tuloksiaan huonompi joukkue ja Steelers on osoittanut olevansa tärkeissä otteluissa parhaimmillaan.