Ruotsin Superliiga ke 03.01. klo 19:30

Karlstad - Hagunda

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jumbofinaali tarjoilee unihiekkaa katsojille – Uhmapelaajat lunastaa underin kelkassa riskittömästi!

Ruotsin Superliigassa palloillaan keskellä viikkoa lähes täysi kierros, eikä betseiltä päästä välttymään. “Bottom-möte” Karlstadin ja Hagundan välillä ei varsinaisesti ole päivän yleisöystävällisin mittelö, mutta vetomielessä sitäkin kutkuttavampi. Tilastollisesti kaksi sarjan heikointa hyökkäysarsenaalia tuskin myöhäistä vuodenvaihteen ilotulitusta tarjoilee ja underiin tartutaan mukisematta kiinni.

*Bookkerit vakuutuskauppiaana? Vihjeen lopussa ohjeet vetoon ilman riskiä tappiosta!

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Karlstad oli tarkemmassa syynissä myös viime tipsissä, kun “Residenset” kävi syväkyykkäämässä Helsingborgin vieraana. Täysin ykkösviisikkonsa varassa rimpuilevan sarjanousijan käsi on helppo lukea pöydän toisella puolella. Anton Vestlund ja Simon Sjögren voivat edelleen taikoa budjettiin lasketut pari kaappia ottelua kohden, mutta muuten kotijoukkueen hyökkäys on luvalla sanoen todella köykäinen. Tolppien välissä Pontus Zarins on ollut mitattäyttävä ykköskassari, eikä Karlstad missään nimessä maalivahtiin tule yhdessäkään ottelussa kaatumaan.


Mikäli äsken annettiin rapaa kotijoukkueen hyökkäykselle, voidaan Hagundan kohdalla tuplata panokset tämän osalta. Adam Nilbrink sekä Isak Bengtsson ansaitsevat puhtaat paperit mutta loppu rosterista ei liiemmin positiivisa asioita voida tapetille nostaa. Vierailija on ollut useamman kauden ajan jo liipaisimella sarjapaikkansa suhteen ja väistämätön pudotus pääsarjasta alkaa vihdoinkin näyttää selviöltä. Omissa on kolissut kovalla kädellä, muttei “päävastustajat” kuitenkaan ole rellestämään päässeet.

Karlstad on kotiyleisön edessä selvä suosikki voittamaan, eikä vieraskerrointakaan olla tarpeeksi korkealle nostettu. Hagunda on pitkälti pakkovoiton edessä, joten hanskoja ainakaan tämän illan osalta ei olla vielä tiputettu. Karlstadin pysäyttämiseen ei ihmeitä vaadita ja toisaalta vierailija ei normaalina päivänä montaa kertaa verkkoa pölläytä. Galaksinon kärkikellotus maximissaan 11 täysosumalle ansaitsee panostusta osakseen.

Näin teet tällä vedolla 43€ voittoa!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Lyömällä 25€ underille, voitat normaalisti matsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Lisäksi saat vielä matsin jälkeen 25€ ilmaisvedon. Saat ilmaisvedon osuipa alkuperäinen vetosi tai ei!

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään. Sinulla on aina vakuutus vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “ottelussa alle 11,5 maalia” 25€ panoksella.
4. Jos veto osuu, saat 43€ ja ilmaisen 25€ vedon! Jos veto ei osu, saat 25€ ilmaisvedon.

* Tarjous vain uusille asiakkaille.