su 17.09. klo 17:00

Karlstad - Helsingborg

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HUH! Nyt on isät vastaan pojat – Kestomenestyjän syväsukellus alkakoon!

Superliigan sunnuntai tarjoilee heti isojen panosten peliä, kun sarjanousija Karlstad isännöi siirtomarkkinoilla suolihuuhtelun kokeneen Helsingborgin. Molemmat joukkueet on helppo ennakoida sarjan häntäpäähän, mutta kotijoukkueella on nousuhurmoksen lisäksi yksi selkeä täsmäase, jolla kuitata pääsarjapaikka myös ensi kaudelle. Markkina on talkoissa mukana pitkälti pelkän tekoälyn varassa ja tästä napataan nyt isosti koppia!

*Vihjeen lopussa ohjeet riskittömään lunastukseen!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Karlstad niisti viime keväänä oikeasti uskottavan Visbyn Allsvenskanin nousukarsinnoissa tyylipuhtaasti otteluvoitoin 0-3. Mistään keltanokka seurasta ei voida puhua, sillä Värmlannissa liigaa pelattiin viimeksi kaudella 16-17. Runko pysyi viime kaudesta kasassa lähes täydellisesti ja siirtomarkkinoilta naarattu Oliver Sandberg on hyvä lisä jo muutenkin vahvaan hyökkäykseen. Karlstad saa kasaan todella tulosvalmiin ykkösvitjan, josta on luonnollisesti todella iso kilpailuetu häntäpään mittelöissä. Konkarit Anton Vestlund sekä Simon Sjögren rellestävät vastustajan puolustusalueella lähes miten tykkäävät ja Johan Palmqvist täydentää trion. Kokemusta ja hyökkäysosaamista löytyy roppakaupalla, jonka ansiosta Peter Nordströmin poppoo on myös alati vaarallinen erikoistilanteissa.

Karlstad IBF

@karlstadibf
2-0 mot Fagerhult
3-0 mot Visby

VI SPELAR SVENSKA SUPERLIGAN 23/24


Helsingborg on useana vuotena kuulunut sarjan selkeisiin kestomenestyjiin, mutta nyt pudotus tulee olemaan valtava. Ekonomiset haasteet ovat olleet pinnalla jo pitkään ja nyt korttitalon oli aika sortua. Ykköstykeistä Max Wahlgren, Oscar Johansson ja Linus Malmström vaihtoivat maisemaa ja elintärkeät Linus Nordgren, Oliver Johansson sekä tähtivahti Jonathan Edling ripustivat sisäpelikengät naulaan. Menestysvuosien rosterista jäljellä on enää rippeet ja Linus Bergström, Christoffer Andersson ja Fredi Peterson ovat kovan paikan edessä. FCH on perustanut pelinsä pitkälti vastaiskuihin mutta nyt pääluotsiksi hankitulla Emil Lindströmillä saattaa mennä sormi suuhun: ei ole enää sarjan kärkikassaria ryöstämässä pisteitä, eikä ykkösluokan viimeistelijöitä hyökkäyspäässä.

Karlstad on otteluun ansaittu suosikki, eikä tässä oikein mitään järkiperusteita vierasmenestykselle löydy. Helsingborg on pakotettu muovaamaan pelityyliään viime vuosista ja 13 uuden pelaajan sisäänajo tulee ottamaan uudella päävalmentajalla aikansa ja jo pre-seasonilla saatiin osaviittaa siitä kuinka sekaisin pakka Skånessa on. Kotijoukkueen “äijäsähly” on myrkkyä melko nuorelle ja köykäiselle Helsingborgille, eikä sarja-avaus kotipyhätössä ainakaan suosikin osakkeita yhtään heikennä. Winning.io:n kärkikellotus suoralle kotivoitolle on suorastaan tykinruokaa ja raaputetaan ilomielin pelitositteelle mukaan!

Näin voitat Karlstadin avulla yli 40€ riskeeraamatta senttiäkään!

Nyt ei tarvitse huolehtia tappion vaarasta! Uhmapelaajat tarjoilee Superliigaan huippuedun Winning.io:lle. Pääset pelaamaan täysin riskittömästi, eli ilman kierrätyksiä, pieniä pränttejä tai muitakaan turhuuksia.

Toimi näin:

  • Siirry Winning.io:lle tästä
  • Talleta 25€ bonuskoodilla RiskFreebet ja avaat samalla pelitilin.
  • Peesaa Uhmapelaajien vihjaamaa kohdetta Karlstad voittaa kertoimella 1,73
  • Jos betsi osuu – onnittelut melle kaikille, voitimme juuri 43,25€ per nenä!
  • Jos lappu ei osu, niin 25€ panos palautetaan pelitilillesi.

Tästä ei juurikaan tarjous parane! Voitat joko aimo tukun riihikuivaa ja saat vähintäänkin panoksesi takaisin

* Huom! Tarjous vain uusille asiakkaille.