Liiga la 14.01. klo 18:30

Kärpät - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Tällä tavalla ei synny maaleja, vaikka kokoonpanossa olisi Patrik Laine! Jatkuuko Kärppien tolkuton nuhaisuus?

Kärpät kohtasi Ässät reilu viikko sitten vieraissa ja nyt on ollut porilaisten vuoro reissata Ouluun. Isäntä on tällä hetkellä todella kaukana siihen kohdistuvista odotuksista ja erityisesti hyökkäyspäässä on todella tukkoista. Sinänsä maalien puuttuminen ei ole yllätys – eihän Kärpät kykene edes luomaan tarpeeksi kunnollisia maalintekopaikkoja.

Viime vuosina Kärpät on ollut esimerkiksi erikoistilanteissa sarjan kärkipäätä, mikä on paikannut tarvittaessa esimerkiksi hyökkäyspään ongelmia. Tällä hetkellä oululaisjoukkue pelaa sarjan kovimmilla tähtinimillä Liigan kuudenneksi huonointa ylivoimaa (15,93%). Alivoimapelaamisen surkeus on ollut vieläkin suurempi yllätys. Kärpät on koko kauden otannalla sarjan neljänneksi huonoin vajaalla (77,53%).

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Pelaa 20 eurolla 200 käteiskierrosta Highroller-kasinolla.

Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Ässät ei ole maaginen ylivoimajoukkue, mutta alivoimalla se on ollut sarjan kuudenneksi paras (83,33%). Toisaalta etenkään vieraissa patapaidat eivät ole maaleilla juhlineet. Kun pelattuja otteluita reissussa on takana 19, joukkue on tehnyt reissussa vaivaiset 27 maalia. Viimeksi eilen Karri Kiven miehistö jäi kokonaan ilman onnistumisia, kun KalPa jyräsi 4–0-voittoon Kuopiossa.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Ensimmäinen erä Vaasassa on maaliton.

#Kärpät #Liiga

Kärpät sai levätä perjantaina, mutta pelaajien päitä tuskin on valmennusjohdon toimesta silitelty. Alkuvuosi on ollut oululaisille karmea, kun neljässä kamppailussa tilille on kilahtanut ainoastaan yksi voitto ja sekin vasta jatkoajalla. Pelaaminen on edelleen ylikaavoitettua ja kaikki luovuus on tipotiessään. Yläkerrassa Kärpät ei pysty keskimäärin montaa laadukasta maalintekopaikkaa ottelua kohden luomaan.

Ässät voitti joukkueiden vuoden ensimmäisen keskinäisen kohtaamisen viime viikon torstaina kotonaan maalein 2–1. Tällä viikolla Kärpät konttasi Sportia vastaan tappioon samoin numeroin pitkän kaavan kautta. Petter Emanuelsson sekä ykkösmaalivahti Joel Blomqvist ovat yhä oululaisilla sivussa, mutta loukkaantumisten piikkiin heikkoja otteita ei voida Kärpissä laittaa.

Lauantain ottelu tuoksahtaa vähämaaliselle taistelulle kahden erittäin heikosti viimeistelevän joukkueen välillä, joten tarjotulla kertoimella alle 4,5 maalia varsinaisella peliajalla on kannattava pelivalinta. Vaikka Kärpät alisuorittaa selvästi rajummin suhteessa odotuksiin, on myös Ässät huono ja se pelaa toista päivää peräkkäin. Nappaa William Hilliltä huippuetu napsauttamalla pelitili auki tästä ja iske betsi uuniin!