ke 07.02. klo 18:30

Kärpät - Ässät

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kärpät ollut ylivoimainen selvänä ennakkosuosikkina! Ratkaiseeko tulikuuma tehoduo taas?

Nousukiidossa tammikuussa ollut Kärpät joutui viime viikolla vaikeuksiin, kun vastassa oli hieman kovempia joukkueita: Lukko sekä Ilves kahdesti. Ottelut poikivat vain kolme pistettä, mutta tällä viikolla vastustajat ovat helpompia ja sillä on valtava merkitys isännille. Selvänä ennakkosuosikkina ollessaan Kärpät on toimittanut läpi kauden vakuuttavalla prosentilla.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja lunasta 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Ässät ei ole erityisen laadukas joukkue ja varsinkin hyökkäyssuuntaan on ollut tukkoista. Viime viikolla Ässät taipui sekä Jukureille että Tapparalle kotikaukalossaan ja joukkue joutuu vielä tosissaan taistelemaan alemman pudotuspeliviivan yläpuolella pysymisestä. Kärpät on ollut patapaidoille tällä kaudella myrkyllinen vastustaja, sillä kolmessa ottelussaan oululaisia vastaan Jere Härkälän miehistö on pystynyt viimeistelemään ainoastaan kaksi maalia ja hävinnyt kerta toisensa jälkeen.

Kotijoukkueen osalta katseet on syytä kohdistaa kärkikentälliseen. Ville Koivunen sekä Teemu Turunen ovat olleet valovoimaisessa iskussa ja viime viikolla Joonas Kemppaisen paluu pienen loukkaantumisen jälkeen sytytti kaksikkoa entistä kovempaan iskuun. Arttu Hyry on maajoukkueen mukana, mikä on tietysti menetys isännille, mutta Kemppaisen kentällisellä joukkue tekee tällä hetkellä pesäeron häntäpään ja alemman keskikastin ryhmiä – kuten Ässiä – vastaan.

Vierailla Eemil Erholtz on maajoukkueen matkassa ja esimerkiksi hyökkääjät Jesse Joensuu, Jonathan Davidsson sekä Lassi Vanhatalo puuttuivat kehistä viime viikolla. Lisäksi alakerrasta on loukkaantumisen vuoksi sivussa Martin Lefebvre. Kärpiltä saattavat Hyryn lisäksi puuttua Noel Gunler sekä Atte Ohtamaa ja Joose Antonen on niin ikään telakalla. On hieman epäselvää, onko Connor Bunnamanilla loukkaantumista, vai oliko mies Ilvestä muuten vain popcorn-osastolla.

Kärppien pistekeskiarvo häntäpään- ja alemman keskikastin joukkueita vastaan on sarjan eliittiä. Ässät ei heikkona vierasjoukkueena herätä erityisemmin luottamusta tässä otteluparissa. Ilotulituksia tuskin viritellään, mutta isäntä napannee rutiininomaisen voiton ja erottavana tekijänä on huippuluokan hyökkäysvireen löytänyt kärkivitja. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2).

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Ensimmäisen talletuksesi suuruudella ei ole väliä – saat edun joka tapauksessa. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.