la 23.10. klo 18:00

Kärpät - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Riittääkö Kärppien tankissa vielä bensaa?

Liigassa nähdään lauantaina kahden suuren ja surkean kohtaaminen. Vastakkain ovat Kärpät ja HIFK, eikä kummankaan alkukauden suoritukset ole aiheuttaneet hurraa-huutoja. Odotamme ottelusta vähämaalista vääntöä. Ei olisi yllätys, vaikka ratkaisua haettaisiin jatkoajalta tai rankkareilta. Niinpä haemme näkemykseemme hieman turvaa veikkaamalla ottelun lopullista voittajaa. Se on näkemyksemme mukaan HIFK.

Kärppien menestys on perustunut tiukkaan puolustamiseen ja harvojen maalipaikkojen hyödyntämiseen. Maaliodottamien perusteella onni on suosinut oululaisia ja sarjapisteitä on kertynyt huomattavasti enemmän kuin mihin tulokset ehkä oikeuttaisivat. Nyt Kärpät lähtee otteluun väsyneenä. Jaksaako petolauma roikkua HIFK:n levänneen hyökkäyksen mukana? Oma ongelmansa on Kärppien peluutus. Ykköspakki Atte Ohtamaa on kellottanut käsittämättömiä yli 28 minuutin peliaikoja. Kuinka paljon häneen voidaan luottaa, kun lepo on jäänyt eilisen pelin jälkeen vähiin?

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

HIFK:ssa on paljon samaa kuin Kärpissä, mutta toisaalta helsinkiläiset ovat kuin peilikuva. Maaliodottamien puolesta HIFK:n olisi pitänyt iskeä kiekkoa alkukauden aikana paljon enemmän reppuun, mutta onni ei ole suosinut. Maalinteon vaikeudet ovat myös syöneet itseluottamusta, mikä on johtanut ikävään noidankehään. CHL-kierroksen jälkeen HIFK:n trendi on kuitenkin ollut nouseva. Joukkue on voittanut neljästä matsistaan kolme. Ainoa tappiokin tuli rankkareilla. Ei pidä unohtaa, että materiaalin puolesta helsinkiläisiä pidettiin kauden alla mestarisuosikkeina. Onko alkukauden vaikeudet jo unohdettu? Siltä ainakin näyttää.

Viimeisten otteluiden sekä jo materiaalinsakin perusteella HIFK näyttää papereissamme suosikilta. Lepoetu vain korostaa tätä asetelmaa. Kärpät on poikkeuksellisen haavoittuvainen peräkkäisille pelipäiville ahneen peluutuksen johdosta. Tästä syystä iskemme kupongille, että HIFK on ottelun lopullinen voittaja. Veto osuu, vaikka voitto tulisi vasta jatkoajalla tai rankkareilla.