la 13.01. klo 17:00

Kärpät - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kärpillä iso etu! Riittääkö HIFK:lla bensaa tankissa ottelutahdista ja mittavista poissaoloista huolimatta?

Kärpät saa lauantaille merkittävän lepoedun, sillä HIFK oli vielä perjantaina askissa JYPin vieraana. Isäntä on viiden ottelun voittoputksensa jälkeen taipunut tiukoissa taisteluissa sekä Lukolle vieraissa että Jukureille kotonaan, mutta kairaako se lauantaina voiton? Valmentajan vaihtumisen jälkeen Kärpät on onnistunut napsimaan aiemmin vaikeista ja voittamatomista vastustajista, kuten Tapparasta päänahkoja – onko seuraavana helsinkiläisten vuoro todeta petopaitojen vire?

*Lunasta kierrätysvapaa ilmaisveto jopa 50€ asti! Ohjeet vihjeen lopussa.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kun Ville Mäntymaa hyppäsi väliaikaisena päävalmentajana Kärppien puikkoihin, oli luottoa melko vaikeaa antaa, mutta sitten alkoi tapahtua. Kärpät on nyt pelannut entisen apuvalmentajansa alaisuudessa yhdeksän kamppailua ja voittanut niistä viisi. Matkan varrella kovimpia kaatoja ovat olleet TPS vieraissa ja Tappara kotona. Mäntymaa on viilannut pieniä nyansseja, mutta etenkin hyökkäyspäähän tulosta on tullut. Ylipäätään Kärppien ottelujen maalimäärät kasvoivat ainakin hetkellisesti loppu- ja alkuvuodesta, mutta pian nähdään, oliko muutos vain hetkellinen.

HIFK on kärsinyt paljon poissaoloista ja joutunut hankkimaan paikkaajia loukkaantuneiden pelaajien tilalle. Kohtuullisesti suoriutuneet korvaajat, kuten puolustajat Oskari Manninen sekä Valtteri Kakkonen ovat pikkuhiljaa päässeet joukkueeseen paremmin sisään. On kuitenkin selvää, ettei kaksikko vieläkään ole täysin samalla sivulla muun joukkueen kanssa. Alakerrassa on kuitenkin mittavat poissaolot, kun esimerkiksi Petteri Lindbohm, Kasper Kotkansalo sekä Einari Luhanka puuttuvat Niko Seppälän tavoin edelleen joukkueen puolustusvahvuudesta.

Lopullinen kotivoitto lauantaille kiinnostaa kertoimissa. Kärppien kautta saadaan yllättävän järkeviä palautuksia suhteessa siihen, että HIFK pelasi eilen. Edellisessä ottelussaan isännillä oli suuria vaikeuksia murtautua Jukurit-puolustuksen keskustaan, mutta Ville Peltosen joukkojen keskustan puolustaminen ja alakerran toiminta ylipäätään on kaukana Olli Jokisen miehistön tasolta. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (Kärpät – sis. jatkoaika ja rankkarit).

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella Kärpät (sis. jatkoaika ja rankkarit) kertoimella 1,81.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.