la 02.12. klo 17:00

Kärpät - HIFK

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Pikainen jälleennäkeminen! Onko HIFK toistamiseen Kärppiä vahvempi vai vaihtuvatko osat kotiedun mukana?

HIFK ja Kärpät tarjoilivat perjantaina loppuunmyydylle Nordenskiöldinkadun jäähallille viihdyttävän Liiga-kamppailun, jossa ei peruuteltu. Etenkään kotijoukkue ei puolustanut kovin hyvin, mikä avasi vieraille mahdollisuuden pisteille. Kauaa joukkueet eivät ehdi huilata, sillä jo lauantaina pelataan saman taisteluparin vääntö Oulussa.

*Tsekkaa vihjeen lopusta ohjeet ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Lopulta HIFK otti kuin ottikin perjantaina lisäpisteen, mutta helpohkosti se päästi Kärpät tasoihin johto-osumansa jälkeen. Muihin kärkijoukkueisiin verrattuna helsinkiläismiehistön kiekoton puolustaminen on heikkoa ja laitojen lähellä joukkue tuntuu olevan totuttua kevyempi. Kovaa kamppailua on tiedossa myös lauantaina, joten Ville Peltosen miehistön pitäisi kiinnostua enemmän kiekkojen voittamisesta myös omalla alueella.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Back2Back-matsien ensimmäinen osa tuottaa yhden pisteen, huomenna jatketaan Raksilassa!

#Kärpät #Liiga

Kärpät oli viime viikonloppuna Raksilassa todella vahva ja perjantaina Helsingissä löytyi pitkästä aikaa myös mukavasti tehoja. Nicklas Westerholm pelasi hyvän ottelun perjantaina oululaisten maalinsuulla, mutta Niklas Kokko saattaa olla torjuntavuorossa lauantaina. HIFK:n maalilla Roope Taponen paransi ottelun edetessä ja jää nähtäväksi, antaako Peltonen perättäisenä pelipäivänä huilin luottovahdilleen.

Joukkueet vaikuttavat tällä hetkellä äärimmäisen tasaväkisiltä. Erikoistilanteita nähtiin tälle otteluparille epätyypillisesti melko vähän perjantaina, joten lauantaina saattaa tapahtua enemmän myös sillä osastolla. Kärpät on ollut isossa kuvassa hivenen vahvempi erikoistilannejoukkue, mutta kärkijoukkueita vastaan oululaisten kone on sakannut kaikilla osa-alueilla.

Sinänsä olisi luonnollista, että jollain aikavälillä myös Lauri Marjamäen miehistö onnistuu edes hieman paremmin voittoja ja pisteitä pahimmilta kilpakumppaneiltaan napsimaan. Kärpillä on myös tarvittaessa mahdollisuus hivenen helsinkiläisiä laajempaan rotaatioon, joten lopullinen kotivoitto on Uhmapelaajien pelivalinta lauantaille.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Rekisteröidy ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella ja vähintään kertoimella 1,80.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.