la 02.03. klo 17:00

Kärpät - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

“Pari iltakaljaa ja siitä mennään” – HIFK:n Leo Komarovilla konkarin resepti seuraavaan Kärpät-haasteeseen!

Eilen HIFK pyyhki Kärpillä lattiaa Helsingissä, mutta heti lauantaina joukkueet kohtaavat uudelleen Oulussa. Löytääkö isäntä reittiä maalipaikoille tasaviisikoin ja pystyykö se pakottamaan stadilaiset jäähyilyyn? Perjantaina joukkueen tekemisessä oli tappiosta huolimatta yritystä, mutta tällä hetkellä helsinkiläisseura on erittäin tyylikäs joukkue askissa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Perjantaina Nordiksella nähtiin numeroin 3–1 HIFK:n eduksi päättynyt tasainen kamppailu, joka kuitenkin ratkesi jo aikaisessa vaiheessa. Roope Taponen helsinkiläisten maalilla pelasi yhden kauden parhaista otteluistaan ja oli voiton takuumiehenä yhdessä kesken kauden Kiekko-Espoosta HIFK:hon vaihtaneen puolustaja Niko Seppälän kanssa. Kärpät sai jälleen kerran sarjan parhaan ylivoimansa kautta lukuisia maalipaikkoja, mutta pystyi lopulta lunastamaan vasta, kun oli jo liian myöhäistä. Alla olevan videon lopussa kuulet konkarihyökkääjä Leo Komarovin reseptin lauantaille valmistautumiseen.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
💬 "Kärpät oli hyvä. Saatiin hieno eka maali ja peli vähän kääntyi meille. Muutaman tunnin päästä pelataan taas."

Postgame-haastattelussa Leo Komarov. #HIFK #Liiga

Vaikka Taponen pelasi perjantaina upean ottelun, liukuu lauantaina tolppien väliin todennäköisesti Niko Hovinen. Toisessa päässä nähtäneen kautensa nimenomaan HIFK:n paidassa aloittanut Tomi Karhunen, joka on esittänyt Ouluun palattuaan todella vahvoja otteita Kärpät-paidassa. Perjantaina Nicklas Westerholm pelasi kelvollisen matsin keltamustapaitojen maalilla, mutta veskarien kierrätys perättäisten pelipäivien otteluissa on nykyajan kiekossa ennemmin sääntö kuin poikkeus.

HIFK otti perjantaina kolme jäähyä, joista Kärpät onnistui rokottamaan vain ilman maalivahtia pelatessaan ottelun loppuhetkillä. Erikoistilanteista kävi selväksi myös tilastollinen fakta, että HIFK:n alivoima on laadukkain, jota vastaan Kärpät on hetkeen pelannut. Tasakentällisin enemmän maalipaikkoja, tehokkuutta ja kamppailukovuutta näytti Ville Peltosen miehistö, joka voitti viidellä viittä vastaan pelatut hetket ansaitusti 3–0.

Koko kauden otannalla HIFK on ollut Kärpille ehkä kaikista haasteista äärimmäisin. Viidessä ottelussa pisteet ovat jakautuneet helsinkiläisten eduksi peräti 12–3. Toki Ville Mäntymaan aikakaudella Kärpät on kertaalleen vierailijan onnistunut voittolaukauskisan kautta voittamaan, mutta isossa kuvassa HIFK dominoi. Erityisesti puolustuspelaamistaan kevättä kohden parantaneen vierailijan on oltava tällä hetkellä Ilveksen vanavedessä iso mestarisuosikki. Lauantain ottelussa lapulle isketään lopullinen vierasvoitto.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.