Liiga la 21.01. klo 17:00

Kärpät - HIFK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Naurettavia kertoimia! Uhmapelaajat kertoo, miksi nyt on oikea aika lisätä Kärpät-myönteisyyttä betseihin

Kuvaansa keskiviiikkona Jukurien vieraana roimasti kiillottanut Kärpät isännöi lauantaina HIFK:ta, joka on matkustanut Ouluun yötä vasten. Kärpät saa valtavan edun, sillä se ei ole pariin päivään pelannut ja pääsee tuoreella jalalla askiin. Oululaisten kertoimet ovat saaneet osin naurettavia piirteitä viime aikoina. Jos haluat tietää, miksi näin on, kannattaa lukea vihje loppuun ja peesata UP:n betsi!

Lauri Marjamäen miehistö on paperilla ylivertainen. Tulosta ei ole tullut. Maalipaikkoja on kyllä tullut. Keskiviikkona Jukurien vieraana Kärpät sai ensimmäistä kertaa vuodenvaihteen jälkeen ulosmitattua kelvollisen esityksen – sellaisen suorituksen, jota siltä aina odotetaan. Tilastoanalyytikkona huomio kiinnittyy automaattisesti siihen, kuinka huonosti Kärpät on todellisuudessa viimeistellyt suhteessa maalipaikkoihinsa. Yksikään joukkue ei tässä sarjassa tuhlaa paikkoja yhtä paljoa kuin Kärpät on alkuvuonna 2023 hukkaillut!

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Matsi Jukureita vastaan nosti varmasti oululaisten mielialaa ja tärkeille pelaajille tuli arvokkaita onnistumisia. On täysin faktaa, että Kärpät on surkeista tuloksistaan huolimatta hallinnut selvästi valtaosaa esimerkiksi tämän vuoden puolella pelaamistaan kamppailuista. Tilastot puoltavat kovasti sitä, että ennemmin tai myöhemmin oululaisten lukot aukeavat toden teolla ja pistekeskiarvo nousee kohisten. Jukurit-ottelua voisi pitää mukavana alkusysäyksenä.

Helsingin IFK

@HIFKHockey
STADI 4 – 1 HÄMEENLINNA

HIFK on ollut tällä kaudella jopa oululaisia selvästi suurempi floppi, mutta se on kunnostautunut alkuvuonna hyökkäyspäässä. HIFK:n laadukkaiden tekotonttien lukumäärä on kuitenkin edelleen keskiarvoisesti pienempi kuin Kärppien vastaaviin verrattuna. Toinen selvä asia, joka puoltaa Kärppiä on lepoetu. Marjamäki johdatti joukkonsa kotiin Mikkelistä heti keskiviikona pelatun ottelun jälkeen, mutta HIFK on matkustanut Ouluun yötä myöten pelattuaan eilen illalla Nordenskiöldinkadulla.

Kärppien voitolle (1X2) tarjotaan tuplapalautusta. Jukureita vastaan alkuviikolla hyödynnetty kerroin oli jopa pitkälle yli tämän. Uhmapelaajat näkee, että nyt on erinomainen sauma ottaa astetta Kärpät-myönteisyyttä mukaan betseihin – kertoimet ovat nousseet ainoastaan heikkojen tulosten takia naurettavalle tasolle. Meillä katsotaan myös numeroiden taakse!