Liiga la 18.02. klo 17:00

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Perjantain maalijuhlat on unohdettu! Kärpät ja HPK laittaa luukut kiinni!

Kärpät ja HPK kohtaavat lauantaina toista kertaa peräkkäin – kaksikko otti perjantaina yhteen ja altavastaaja HPK vei kohtaamisen lopulta jatkoajalla lukemin 5-6. Jälleen kerran isännät lähtee otteluun selvänä suosikkina, mutta kuten taas nähtiin, HPK on illasta toiseen sitkeä vastus. Sen matsit on kerta toisensa jälkeen tasaisia ja siitä kertoo myös hurjat 21 tasapeliä kuluneella kaudella.

Kärpät on ollut viime aikoina taas vahvassa iskussa ja se löytyy sarjasta sijalta 6. tasapisteissä KalPan kanssa. HPK puolestaan käy kuumaa taistoa ylipäätänsä jatkopeleihin pääsystä. Ennen perjantain voittoa alla oli kolme peräkkäistä tappiota, mutta HPK onnistuu usein repimään yksittäisiä pisteitä. Poissaolot on kuitenkin syönyt vieraiden iskukykyä ja varsinkin Steve Mosesin poissaolo on kova kolaus HPK:n hyökkäykseen, sillä liikaa tulitukea pistepörssin kärkipaikkaa pitävälle Michael Jolylle ei löydy.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Tärkeät, tärkeät pisteet talteen hurjan illan päätteeksi! 💪🔥

Vakuuttavaa toimintaa - @Lahi_Tapiola

#HPK #Liiga #Hämpton #LähiTapiola

SaiPasta hankittu Niclas Westerholm oli isäntien maalilla perjantaina ja puolestaan vierailla torjuntavastuun hoiti Sami Rajaniemi. Nyt siis todennäköisesti isketään niin sanotusti ykköset askiin, eli Leevi Meriläinen Kärppien maalille ja Daniel Lebedeff vieraiden tolppien väliin. Meriläinen nappasi keskiviikkona TPS vastaan jo kauden kuudennen nollapelin ja vastapuolella Lebedeff on ollut myös hyvässä vireessä loukkaantumisen jälkeen. Häneltä vaaditaan huippuotteita myös runkosarjan lopulla mikäli vieraat aikoo napata paikan kymmenen parhaan joukossa.

Perjantain maali-iloittelun ei kannata antaa liikaa hämätä. Uhmapelaajien papereissa kyseessä on varsin vähämaalinen parivaljakko ja lauantain kohtaamiseen kelpaa alle 4,5 maalia varsinaiselle peliajalle. Molemmissa leireissä halutaan varmasti satsata puolustukseen perjantain jäljiltä ja lisäksi maalivahtien välinen taisto tulee nyt olemaan laadukkaampi.