Liiga pe 15.10. klo 18:30

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jatkaako Jarno Pikkaraisen voittokulkue marssimistaan myös Kärppien vieraana Raksilassa?

K√§rp√§t toivottaa valmennusryhm√§ns√§ uusineen ja sen j√§lkeen tappioitta pelanneen HPK:n kyl√§ilem√§√§n Raksilaan perjantaina. Vierailla ei ole ollut mit√§√§n vaikeuksia kolmen ottelun voittoputkensa aikana, mutta tuleva haaste on todellinen ‚Äď is√§nt√§ on j√§√§nyt ainoastaan kertaalleen pisteitt√§ alkukauden otteluissaan ja se jahtaa sarjan k√§rkipaikkaa.

Todella kurinalaisesti pelannut HPK halunnee Oulussakin pysyä poissa jäähyaitiosta, sillä Kärpät iskee päälle sarjan parhaalla ylivoimallaan, mikä iskee maalin keskimäärin joka kolmannella yrittämällään (33,33%). Mikäli vierailija jatkaa yhtä kurinalaista pelaamista kuin tähänkin saakka, on sillä hyvä mahdollisuus yltää pisteille.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

HPK on haudannut uudella, Jarno Pikkaraisen johtamalla valmennuksellaan jo Jukurit, HIFK:n sekä Sportin. Uuden valmennusryhmän astuttua ruoriin hämeenlinnalaisia vastaan on tehty kolmessa ottelussa ainoastaan neljä maalia ja joukkue on itse onnistunut maalinteossa peräti 13 kertaa. Tasakentällisin omissa on kolissut siis ainoastaan kolmesti, mikä on hurja ero alkukauteen. Vaikka otanta on lyhyt, on askissa nyt täysin eri ilmeellä pelaava Pallokerho.

Joukkueet kohtasivat edellisen kerran kauden alkumetreillä, jolloin HPK haki yllättävän jatkoaikavoiton Raksilasta. Kärpät ei päässyt missään vaiheessa ottelua tasolleen, mutta vierailla on jo yksi hyvä voitokas kokemus Oulusta allaan. Helpolla HPK ei pääse, sillä Kärpät on yksi sarjassa vähiten maaleja päästäneistä ja vastaavasti tehokkaimmin erityisesti erikoistilanteitaan hyödyntäneistä ryhmistä hyökkäyspäässä.

Jos HPK pystyy jatkamaan kurinalaisella otteellaan, jota se on Pikkaraisen alaisuudessa esitellyt, on sillä mahdollisuus pisteille. Kärpät ei kuitenkaan anna mitään ilmaiseksi ja HPK:lle on tiedossa kova taistelu molempiin suuntiin, mikäli se voiton mielii napata. Pelivalinnaksi nostetaan, että maaleja syntyy varsinaisella peliajalla korkeintaan neljä (alle 4,5).