Liiga la 16.10. klo 17:00

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät ja HPK kohtaavat toisena päivänä peräkkäin! Kuittaako isäntä taas voiton, vai haiseeko revanssi?

Kärppien valmennus tarjoili jälleen melko raikkaasti uusittua ilmettä perjantaina, kun se lähetti ensimmäisessä HPK-ottelussa useampia ykköskorin miehiä haistelemaan popcornia tehden tilaa tulevaisuuden lupauksille. Lopulta Kärpät lunastikin voiton nälkäisellä ilmeellään, vaikka vierailija pääsikin lähentelemään lopussa. Pallokerholla on revanssimahdollisuus heti lauantaina, mutta raikkaita Kärppien nimimiehiä vastaan saattaa tulla vaikea iltapuhde.

Moni oululaisseuran kannattaja luultavasti hieraisi silmi√§√§n j√§lleen kerran, kun Lauri Mikkola py√∂r√§ytti perjantaisen HPK-kamppailun ketjukoostumukset kasaan. Esimerkiksi Mika Py√∂r√§l√§, Casey Wellman sek√§ Troy Bourke olivat huilivuorossa, kun junioriosasto sai runsaasti vastuuta. 4‚Äď3-kotivoittoon p√§√§ttyneess√§ vaiherikkaassa kamppailussa is√§nnill√§ oli onnistujia varsin laajalla rintamalla, joten kierr√§tyst√§ voi kutsua j√§lleen kerran onnistuneeksi.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERR√ĄTYST√Ą ūüėĪūüėĪ

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA T√ĄST√Ą

Nähtäväksi jää, jatkaako Kärpät jälleen toisena perättäisenä pelipäivänä samalla kokoonpanolla, kuten se viime viikonloppuna HIFK-ottelusta TPS-kamppailuun siirryttäessä teki. Toisaalta nyt tuoreiden jalkojen tuominen kentälle saattaisi luoda selkeämpää etua, sillä HPK:n materiaalia ei voi pitää leveydeltään ja laadultaan isäntien tasoisena.

HPK on esiintynyt Jarno Pikkaraisen alaisuudessa ennakkoluulottomasti, mutta perjantaina se joutui ensimm√§ist√§ kertaa uuden valmennuksensa kanssa ajoittain pahaankin pesukoneeseen. Joukkue sai omat maalipaikkansa ja oli hy√∂kk√§ysp√§√§ss√§ aktiivinen, mutta K√§rppien laadukas ven√§l√§ismaalivahti Stanislav Galimov nollasi j√§lleen kerran vastustajan kassarin tai t√§ss√§ tapauksessa molemmat Kerho-torjujat vieraiden vaihdettua v√§liss√§ maalivahtia. 33-vuotias konkarivahti on torjunut t√§ll√§ kaudella kiekkoja kovalla prosentilla 92,86% ‚Äď my√∂s p√§√§stettyjen osumien keskiarvo on erinomaisella tasolla (1,90).

Lauantaille pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2). Kärpät oli maalipaikoissaan tehokas perjantaina ja se riitti voittoon. Toisaalta oululaiset pystyvät vielä nostamaan tasoaan oman alueen puolustuspelaamisessa sekä olemaan kiekon kanssa huolellisempia. Isännillä on kuitenkin potentiaalia saada jalkeille selvästi tuoreempi kokoonpano, mikä painaa niin ikään vaakakupissa.