Liiga ke 21.02. klo 18:30

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Miten Kärpille on edes kerroin tarjolla? Hämptönin häpeäpilkku ehti hävitä 13 ottelua putkeen!

HPK on valitettavasti pelkkä pisteautomaatti, jonka täytyy tällä hetkellä rämpiä loppukaudesta läpi. Sympatiat menevät hämeenlinnalaisten valmennuksen ja pelaajiston suuntaan, mutta tällä hetkellä joukkue edustaa Liigassa urheilullisuuden kannalta kaikista surullisinta irvikuvaa, jota ei voi ottaa vakavasti. Tuleva matsi on Kärppien ja HPK:n kauden kuudes keskinäinen kohtaaminen. Viisi aiempaa koitosta osoittavat suuntaa ja on muistettava, että tuolloin hämeenlinnalaismiehistö oli huomattavasti kilpailukykyisempi – jopa oikea joukkue.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät on voittanut HPK:n kaikissa viidessä kohtaamisessa yhteismaalein 19–5 ja pistein 14–1. Vieraiden valmentaja Maso Lehtonen joukkoineen operoi tällä hetkellä selvästi keventyneellä miehistöllä, sillä vielä edellisessä keskinäisessä kamppailussa esimerkiksi Aleksi Mustonen, Antti Pihlström, Danick Martel ja Markus Nenonen edustivat Pallokerhoa. Nyt koko edellä mainittu nelikko on poistunut uusiin ympröihin ja hämeenlinnalaiset häviävät melkein jokaisen ottelunsa.

Edellisessä ottelussaan HPK onnistui katkaisemaan vaivaiset 13 ottelua kestäneen tappioputkensa, kun se teutaroi KooKoon nurin todellisessa titaanien taistelussa voittolaukauksilla. Hohhoijaa, mitä meininkiä – eihän tähän enää riitä edes sanat. Vedonlyönnillisestä kulmasta tarkasteltuna on sangen erikoista, että kärkipään joukkueille on enää edes kertoimia tarjolla Hämptönin häpeäpilkkua vastaan.

Liiga

@smliiga
🚨 “Halki, poikki ja pinoon”💥

Antti-Roiko viimeistelee Kemppaisen ja Koivusen esityöstä!

📺: @MTVUrheilu I #Liiga #Kärpät

Kärpät kaapi viikonlopun tuplapeleistään KalPaa vastaan mukavan neljän pisteen potin, joka vankisti entisestään oululaisten asemaa kuuden parhaan joukossa. Joukkueella on yhä täydet mahdollisuudet haastaa kovimmat kilpailijansa kotiedusta pudotuspeleihin ja jäljellä olevat kotikamppailut ensin HPK:ta ja hieman myöhemmin SaiPaa vastaan ovat omiaan nostamaan Ville Mäntymaan miehistön osakkeita.

Erityismaininnan tällä hetkellä ansaitsee Kärppien ykkösylivoima. KalPaa vastaan lauantaina oululaisille tarjoutui viisi mahdollisuutta alivoimaista vierailijaa vastaan ja peräti kolmesti kiekkoa kaivettiin kuopiolaisten repusta. Tulikuumassa koostumuksessa on pelkästään vasemmalta laukovia pelaajia, mutta variaatiota tuntuu silti olevan mukavasti. Pian Kärpät on saamassa myös Joose Antosen takaisin kokoonpanoonsa, mutta keskiviikko voi tulla liian aikaisin. Sairastuvalla on kuitenkin ainoastaan Noel Gunler. Puhtaasti alisuorittamisen vuoksi on puolestaan ollut sivussa Peter Tiivola.

HPK joutunee puolustamaan pitkiä jaksoja omalla alueella, mikä on omiaan takaamaan ylivoima-aikaa oululaisille myös tulevassa kamppailussa. Kuten sanottu, HPK on tehnyt Kärppiä vastaan aiemmissa keskinäisissä kamppailuissa keskimäärin yhden maalin ottelua kohden ja sen jälkeen vähänkään kelvolliset pelaajat on myyty pois. Pelivalinnaksi isketään kotivoitto vähintään kolmella maalilla (Kärpät -2,5).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.