Liiga la 24.09. klo 17:00

Kärpät - HPK

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Tästä syystä Kärpät voi olla helisemässä HPK:n kanssa! Jatkuuko Kerhon dominointi Oulussa?

Kärpät isännöi lauantaina HPK:ta, joka on äitynyt mukavaan syysvireeseen heti kauden alkumetreillä. Vierailija on kaatanut tällä viikolla sekä Tapparan että JYPin varsinaisen peliajan jälkeen. Kerho on saanut tälle kaudelle mainioita vahvistuksia ja Jarno Pikkarainen sai pidettyä viime kauden nousukiitoon avittaneista runkopelaajista tärkeimmät. Kärppien standardit on niin ikään nähty heti kauden alussa ja ne ovat korkealla, mutta kertoimet yliarvioivat isäntää silti. HPK voi haastaa Kärpät yhdellä oululaisten vahvimmista osa-alueista ja se on merkittävää.

HPK on päässyt neljän voiton putkeen hävittyään kauden avauksessaan ja sen pelituntuma on erinomainen. Aiemmin kuluvalla viikolla joukkue on päässyt urakoimaan pitkän kaavan pohjalta peräti kahdesti, kun se haki ensin Tapparaa vastaan voiton jatkoajalla ja kaatoi tämän jälkeen JYPin kotonaan vasta voittolaukauksilla. Hankinnat vaikuttavat osuneen nappiin – Steve Moses mättänyt jo kolme maalia, kärkisentteri Matti Järvinen on paukutellut keskimäärin pisteen per peli (2+3=5) ja Juuso Hietanen on niin ikään vakuuttanut alakerrassa odotetusti.

VOITA 30€ ENGLANNILLA - VAIN 1€ PANOKSELLA!

Englanti kohtaa Senegalin ensimmäisessä kuoleman ottelussa.

Kerroin oli 1,50 – nyt se on 30.00!

LYÖ VETO ENGLANNILLE

Pikkaraisen miehistössä satsaukset alkaneeseen kauteen olivat maltillisia, mutta todella tehokkaita ja oikeille osa-alueille. Viime kauden nousukiidossa sarjan hänniltä pudotuspelijoukkueeksi vahvana osatekijänä ollut Michael Joly johtaa tällä erää koko sarjan pistepörssiä seitsemällä tehopinnalla (3+4). Maalivahtiosastolla sekä Sami Rajaniemi että Daniel Lebedeff ovat pelanneet kuluvalla viikolla kelpokamppailut.

Kärppien kone on käynnistynyt tälle kaudelle mukavan rauhallisessa tahdissa, kun ensimmäisellä viikolla matseja oli kaksi. Tällä viikolla joukkue pelaa samassa tahdissa, eikä se ole keskiviikon 1–4-numeroin irronneen Sport-voiton jälkeen päässyt tositoimiin. Tässä vaiheessa kautta etu on nähtävä pikemminkin siellä, missä vaihtoja, peliminuutteja, tilanteita, eriä ja otteluita on enemmän.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Kauden ensimmäiset voi huomata tuuletuksista! 💃

#Kärpät #Liiga #Bolt #BoltWorks

Kärppien rosteri on hurja, kuten tiedetään. Toistaiseksi joukkue on selviytynyt kunnialla, mutta toisia luisteluvoimaisia ryhmiä vastaan sille voi tulla ongelmia. HPK on joukkue, joka pystyy esimerkiksi Ilveksen tavoin haastamaan oululaiset kenties sen vahvimmalla osa-alueella eli luistelussa. Pitää myös muistaa, että Kärppien rosteri on niin ikään lähes täysin uusi, joten vieraiden suuremman ottelumäärän voi myös siltä kantilta nähdä etuna. Mitä enemmän pelejä on alla, sitä varmemmaksi tekeminen muuttuu.

Missään tapauksessa ottelusta ei tule teurastusta. Todennäköisesti luvassa on erittäin vähämaalinen puolustuspään taistelu, eikä kummankaan päädyn valmentaja ole tunnettu halukkuudestaan ottaa ylimääräisiä riskejä esimerkiksi kiekollisena. Jos vaikealla ratkaisulla on mahdollista saada ykkössektorin maalipaikka, jossa riskinä on ylivoimahyökkäys vastustajalle, valitaan helppo ratkaisu – esimerkiksi siirtokiekko. Pelivalinnaksi maistuu, että Kärpät voittaa korkeintaan maalilla (HPK +1,5). Betsi siis osuu varsinaisen peliajan tasatuloksella, vierasvoitolla tai kotivoitolla, joka tulee yhden maalin erolla.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Aasialainen tasoitus – HPK +1,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 3,42 (2 x 1,71).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 342€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 171€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!