Liiga pe 01.04. klo 18:30

Kärpät - Ilves

Kevään mies ja pohjoisen peto ovat heräilemässä! Kääntääkö Kärpät koko Ilves-sarjan täysin päälaelleen?

Kärpät toimitti tärkeän voiton Tamperaalla edellisessä keskinäisessä kohtaamisessa, joka päättyi jatkoajalla vierasvoittoon. Kaksi edellistä kamppailua ovat olleet todella tasaisia vääntöjä ja edellisessä väännössä Kärpät oli hetkittäin jopa kuskin paikalla, mitä ei aivan osattu odottaa. Voisi kuitenkin olettaa, että tasainen ja etenkin Kärppien viljelemä hyökkäysten hidastuspelaaminen ja puuduttaminen saa jatkoa – vähämaalista nysväystä siis voi olla tiedossa.

Juhamatti Aaltonen kavensi Kärppien ylivoimalla syntyneellä ja jatkoaikavoiton tuoneella 1–2-osumallaan ottelusarjan samoihin numerohin. Ottelu oli pelillisesti oululaisilta valtava kehitysaskel verrattuna kahteen ensimmäiseen otteluun ja puolustuspäässä joukkue on ollut vahva. Nyt parissa edellisessä ottelussa joukkue on suoriutunut turhia jäähyjä lukuun ottamatta sangen kiitettävästi. Jos Kärpät pystyy vielä nostamaan tasoa, saattaa tästä tulla vielä sarja. Tupsukorvien ihon alle joukkue on nyt päässyt.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Ilves ei ole enää 5–1-numeroin tulleen avausottelun voiton jälkeen saanut lainkaan vastaavaa hullunmyllyä päälle, vaan Kärpät on pystynyt paremmin pistämään tamperelaisten vauhtipyöriin kapuloita. Keskialueen kiekoton puolustaminen ja oman maalin edusta ovat pitäneet etenkin tasakentällisin todella hyvin. Ilves on ei ole päässyt laadukkaille vetopaikoille, eikä edes laukomaan maalia kohden läheskään yhtä paljoa kuin sarjan alussa.

Pelivalinnaksi kolmannessa osa-ottelussa otetaan, että maaleja syntyy varsinaisella peliajalla korkeintaan neljä kappaletta (alle 4,5). Molemmat joukkueet ovat pystyneet hyvään tekemiseen omalla alueellaan ja pari edellistä matsia ovat olleet perinteistä pudotuspelikiekkoa – muutosta tähän ei ole luvassa.

10 euroa pelirahaa