Liiga ke 05.01. klo 17:00

Kärpät - Ilves

Junioritähdet palaavat Kärppien kokoonpanoon! Niistääkö joukkue revanssin Ilveksestä?

Joukkueet loppuvuodesta peräti kahdesti ja tamperelaismiehistö vei nimiinsä molemmat kamppailut. Isäntä onnistui voittamaan heikon JYPin ja vieraissa HPK:n vuoden lopussa, mutta lunta on silti tullut tupaan urakalla. Kärpät saa kuitenkin vuoden avausottelussa ennen aikojaan loppuneissa juniorikisoissa edustamassa olleet pelaajansa takaisin kokoonpanoon.

Ilveksen puolelta surullisesti tyngäksi jääneissä alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa olivat Nuorilla Leijonilla Karri Aho sekä Juniorkronornalla Leo Lööf, mutta kumpikaan ei palaa kokoonpanoon vielä Raksilassa. Isäntä puolestaan saa takaisin kokoonpanoonsa hyökkääjätähtensä Ville Koivusen sekä huippupuolustajan Topi Niemelän. Maalivahti Joel Blomqvist oli niin ikään mukana nuorten kisoissa ja palaa varavahdiksi Ilves-väännössä.

SYNTINEN LAS VEGAS ODOTTAA

Vegasissa pelataan juuri nyt World Series of Pokeria. GGPoker tarjoaa ilmaisturnauksista pelipaketteja, joihin kuuluu lennot, hotellit ja sisäänostot turnauksiin.

LUE LISÄÄ

Kärpillä on keskiviikkona todellinen revanssimahdollisuus sillä Ilves voitti oululaiset loppuvuodesta kahdesti. Ensin tupsukorvapaidat haki Oulusta 4–3-voiton ja sittemmin nappasi täyden pistepotin kotiluolassaan Nokia Arenassa kaatamalla Kärpät 3–1-numeroin. Pelkästään tulokset osoittavat, kuinka haasteellinen vastustaja Ilves on keskinäisissä kohtaamisissa Lauri Mikkolan oululaismiehistölle ollut. Molemmat kamppailut olivat kuitenkin niin sanottuja maalin pelejä, joista ensimmäinen ratkesikin vasta varsinaisen peliajan jälkeen.

Isäntä ei ole liiemmin vakuuttanut, mutta Koivusen sekä Niemelän paluu saattaa olla juuri se piristysruiske, jota Kärpät kaipaa. Kotivoitolle saadaan melko makoisa 1X2-kerroin, johon laitetaan maltillinen panostus sisään. Ottelu on molemmille ryhmille todella tärkeä taistelussa kärkisijoista.

10 euroa pelirahaa