ke 08.12. klo 18:30

Kärpät - Ilves

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Ilves toipunut lauantaisesta rökityksestä? Liigan paras kotijoukkue Kärpät on kova haaste vieraille!

Kärpät on kärsinyt viidessä edellisessä ottelussaan kolme tappiota, minkä vuoksi se on hieman pudonnut sarjakärjen TPS:n kyydistä. Pikkupetojen edesottamukset etenkin vieraissa HIFK:ta ja juuri turkulaisia vastaan ovat jääneet hengettömiksi, eikä joukkue ole saanut parastaan irti. Ilves kärsi karmaisevan tappion Nokia Arenan avajaisissa ja pyrkii nyt toipumaan rökityksestä.

Vierasjoukkue Ilves hävisi lauantaina Tapparalle peräti 0–7-murskanumeroin. Erikoisen tappiosta teki se, että joukkue voitti upealla esityksellä kirvesrinnat perjantaina lukemin 6–3. Ilmeisesti yön aikana tapahtui jotain tai aamupuurosta puuttui kriittinen ainesosa – mene ja tiedä. Ilves on viidenneksi paras vierasjoukkue sarjassa kerättyään 22 pistettä otteluissa, joita on reissussa kasassa 22.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Viiden ottelun kuntopuntarilla vierailija on Kärppiä marginaalisesti kahdella pisteellä edellä ja sen otteluissa on tavanomaisemmin tullut hieman enemmän maaleja isäntiin verrattuna. Kotiotteluissaan Kärpät on ollut vahva, mutta viime aikoina joissain esityksissä olisi ollut paljonkin parantamisen varaa. Tuukka Tieksola ja Ville Leskinen ovat yhä Kärpät-hyökkäyksestä sivussa, mikä tekee oman lovensa.

Ilveksellä sivussa ovat puolestaan puolustaja Santeri Airola sekä ykkösmaalivahti Marek Langhamer. Venäläistorjuja Vadim Žerenko on hyvä arpa, mutta sellaiseksi se jää – tasaisuutta ei oikein tunnu löytyvän ja hyvän illan jälkeen saattaa toisinaan olla tiedossa jotain äärimmäisen kammottavaa. Oululaisten maalilla Stanislav Galimov puolestaan on torjunut koko kauden vakuuttavasti ja noussut fanien suosioon. Venäläisvahtien vertailussa Kärpät vie hienokseltaan pidemmän korren.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa Bolt!

Mika Pyörälä venytti eilen maaliputkensa neljän pelin mittaiseksi. Spede on iskenyt tällä kaudella pelaamassaan 20 ottelussa pisteet 10+4=14!

#Kärpät #Liiga #Bolt #BoltWorks @bolt_works

Erikoistilanteissa Ilves on pärjännyt läpi kauden todella kehnosti ja alle 80-prosenttisella alivoimalla saattaa olla melkoinen iltapuhde, jos joukkue joutuu pelaamaan paljon vajaalla. Kärppien ylivoimatekeminen on ollut läpi kauden sarjan parasta ja se on osunut tilastollisesti prosentilla 28,75%.

Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2). Vaikka Kärpät on viime aikoina kärsinyt jokusen pistemenetyksen, on se pelannut Raksilassa läpi kauden erinomaisesti ja kerännyt kotiotteluissaan keskimäärin yli kaksi pistettä kamppailua kohden. Uhmapelaajat epäilee myös, voiko Ilves toipua näin nopeasti 0–7-turpajaisista.