Liiga to 19.10. klo 18:30

Kärpät - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärppien leirissä ei kannata vielä juhlia – saako Jukurit palkinnon, vai onko luvassa jo viides peräkkäinen tappio?

Torstainan Liigan illan toinen kohtaaminen käydään Kärppien isännöidessä Jukureita. Viime otteluiden tulosten perusteella voisi ajatella joukkueiden olevan menossa vahvasti eri suuntiin, mutta toistaiseksi Jukurit on ehtinyt alkukaudesta kuroa tasoeroa umpeen runsaasti. Heikoista tuloksista huolimatta Jukurit ei missään nimessä tule olemaan helppo vastus isännille.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja nappaa jopa 50€ ilmaisveto!

Vaisun alun jälkeen Kärpät on parantanut tuloskuntoa nappaamalla viisi voittoa edellisistä seitsemästä ottelusta. Vielä on kuitenkin turha lähteä sen suuremmin juhlimaan, sillä vastassa on ollut JYP sekä sarjataulukon kolme viimeistä joukkuetta SaiPa, Pelicans sekä Sport. Vaikka peli on mennyt eteenpäin, on todelliset testit vasta edessä päin. Alkuviikosta Kärpät tiedotti hankkineensa Carolina Hurricanesin sopimuspelaaja Noel Gunlerin lainalle täksi kaudeksi.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Noel Gunler on saapunut Ouluun! Kuuntele miehen kommentit videolta 🔥

#Kärpät #Liiga

Jukurit on ollut alkukaudesta ennen kaikkea pelillisesti odotettua selvästi vahvempi. Se on ollut jopa dominoiva niin maaliodottamissa, kuin myös esimerkiksi corsi-lukemissa – 5vs5 pelatessa Jukureiden laukausten suhde on ollut sarjan paras. Nyt alla on kuitenkin neljä peräkkäistä tappiota ja käytännössä jokaisella kerralla yhden maalin ottelut on kääntynyt vastustajalle. Jukureilla viimeistelyprosentti on ollut alkukaudesta heikko ja voi myös olla, että hetken erittäin hyvältä näyttänyt maalivahtipeli ei lopulta jatku isossa kuvassa.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
"Varmasti voitettiin jälleen kaikki tilastot ja maaliodottamat, mutta jääkiekko on kuitenkin maalintekopeli"

📝 Otteluraportti valmentajien mietteillä 👉 jukurit.fi

Pelitapahtumat valaisee tälläkin kaudella Tehomet!

#Jukurit #Liiga #Tehomet

Jukureiden tulokset on kieltämättä mennyt vahvasti alamäkeen ja Kärpät puolestaan on hieman saanut ryhtiä tekemiseen, mutta vaikea on ostaa Kärpille tarjottua selvää suosikin asemaa kotiedusta huolimatta. Jukurit on tarjonnut läpi alkukauden pelillisesti vahvoja suorituksia ja myös viimeisten tappioiden aikana se on onnistunut hallitsemaan otteluiden maalipaikkoja. Näin ollen tarjolla olevat kertoimet Jukureiden suoralle voitolle poimitaan ehdottomasti kokeiluun.

Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Peessaa Uhmapelaajien vihjettä 10-50€ panoksella ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto:

1. Siirry TĂ„STĂ„ ComeOnille
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin
3. Pelaa 10-50€ panoksella Uhmapelaajien vihjaamaa 1×2 – Jukurit kertoimella 2,94.
4. Kun veto on ratkennut saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.