ke 10.01. klo 18:30

Kärpät - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Raksilassa ei peruutella! Kärpät on nyt sarjan rohkeimpia joukkueita, mutta Jukurit ei sille kalpene

Kovassa iskussa viime aikoina viilettäneet joukkueet iskevät yhteen Raksilassa keskiviikkona. Kärpät-valmennus on mielenkiintoisessa paikassa peluutuksen suhteen, koska meno on ollut viime viikkoina vakuuttavaa pienistä puutteista huolimatta. Jukurit saa ainakin yhden tärkeän palasen takaisin hyökkäykseensä, kun Nuoret Leijonat palailevat seurajoukkueidensa matkaan.

*Lunasta jopa 50€ ilmaisveto ilman kierrätystä! Katso ohjeet vihjeen lopusta ja voit hyödyntää huippudiilin.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Vierailija saa Konsta Heleniuksen takaisin kehiin, mutta hyvin on mennyt ilmankin. Kymmenen ottelun kuntopuntarilla Olli Jokisen miehistö on sarjan kolmanneksi paras ja samaisella otannalla se on iskenyt keskimäärin 3,8 täysosumaa ottelua kohden. Kärpät puolestaan on viiden ottelun kuntopuntarilla sarjan kakkonen ja Ville Mäntymaan suojatit ovat takoneet niin ikään maaleja sydämensä kyllyydestä – kuuden matsin otannalla peräti 26 kappaletta. Joulukuisen valmentajavaihdoksen jälkeen oululaisten maaliodottama on kohonnut, mutta joukkue on myös viimeistellyt selvästi aiempaa tehokkaammin.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Hyvillä uutisilla uuteen viikkoon! 🤩

Michal Kovarcik matkustaan joukkueen mukana Ouluun ja on mahdollisesti pelikuntoinen jo huomenna.

Myös Konsta Helenius on liittynyt takaisin joukkueen vahvuuteen.

#Jukurit #Liiga

Kärppien hyökkäyspelaamisessa on uusia vapauksia, jotka ovat avanneet lukkoja. Toisaalta niistä voi koitua myös ongelmia puolustuspelillisesti ja esimerkiksi Jukurit on erinomainen kiekonriistojoukkue. Jos Kärpät ei pysty keski- ja hyökkäysalueella pitämään kiekoista huolta, lähtee vierailija kuin tykin suusta liikenteeseen. Tässä kamppailussa ei todellakaan peruutella.

Koska Kärpät on ollut yksi sarjan rohkeimmista joukkueista vasta vähän aikaa, esimerkiksi maalimäärät eivät ole vielä täysin eskaloituneet kertoimiin saakka. Toki Jukurien pelit ovat olleet niin ikään melko maalirikkaita viime aikoina, mutta siitä huolimatta runsasmaalisuudessa on ideaa. Linjaksi valikoidaan sopivan rohkea ja mukavan todennäköinen yli 5,5 maalia. Isännillä maalivahti Niklas Kokko sekä Emil Pieniniemi palaavat kehiin nuorten MM-kekkereistä, mutta ainakin jälkimmäisen peliaika voi olla kortilla. Viljami Juusola on ollut vahvassa vedossa seitsemännen puolustajan roolissa.

Jopa 50€ ilmaisveto – ei kierrätystä!

ComeOn tarjoaa Uhmapelaajille jopa 50€ ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia, pieniä pränttejä tai sähläämistä.

Betsaa UP:n kanssa ja lunasta panosta vastaava ilmaisveto näin:

1. Siirry TÄSTÄ ComeOnille.
2. Talleta 10 – 50 € ja avaat samalla pelitilin.
3. Pelaa 10-50€ panoksella tasapeliä kertoimella 3,65.
4. Kun veto on ratkennut, saat panostasi vastaavan ilmaisvedon ilman kierrätysvaatimuksia.

*Tarjous vain uusille asiakkaille.