Liiga la 11.03. klo 17:00

Kärpät - Jukurit

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

HIFK tarjoaa: kultainen tiketti suoraan puolivälieriin! Montako elämää Kärpillä on?

Vihjeen lopussa kerrotaan, kuinka saat 25€ vedon ilmaiseksi betsaamalla suoraa pudotuspelipaikkaa metsästävää Kärppiä.

Kärpät sai HIFK:n eilisellä yllätystappiolla kultaisen lipun kuuden parhaan joukkoon, mutta tämän varmistamiseksi sen olisi kaadettava Jukurit lauantaina ja napattava täysi pistepotti. Jukurien mahdollisuudet pudotuspelijunaan näyttävä puolestaan melkoisen heikolta eivätkä ole lainkaan joukkueen omissa käsissä. Pystyykö Kärpät lunastamaan kauden toistaiseksi tärkeimmässä ottelussaan?

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Lauri Marjamäen Kärpillä vaikuttaisi olevan useampia elämiä kuin yleensä jääkiekkojoukkueella. Kun ryhmä viime viikonloppuna hävisi pisteissä 6–0 HIFK:lle, näytti ensimmäinen pudotuspelikierros enemmän kuin todennäköiselle kohtalolle. Vielä voi kuitenkin käydä toisin. Tämän viikon toistaiseksi ainokaisessa ottelussaan oululaiset olivat ennen kolmatta erää jo 0–2-numeroin häviöllä Ilvekselle, mutta Cody Kunykin kavennus ja Peter Tiivolan tasoitus toivat joukkueen rinnalle. Vaikka Ilves lopulta voitti ottelun, oli lisäpiste Kärppien kannalta kriittinen.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Kärppäotteluiden dynaamisimmat hetket tarjoaa BOLT! 🛠

Peter Tiivolan eilinen 2-2 tasoitusosuma syntyi vain 10 sekuntia ennen päätöserän loppumista! 🤯

@BOLT_works

Liiga-videot: mtvuutiset.fi/liiga

#Kärpät #Liiga

Pikkupetojen pelaajatilanne on parantunut kohti runkosarjan loppua ja kokoonpanoon alkaa olla tarjontaa enemmän kuin tarpeeksi. Viime aikoina on nähty esimerkiksi Ville Leskinen poppariosastolla – Carl Jakobsson puolestaan oli Ilvestä vastaan 13. hyökkääjä. Pitkästä loukkaantumisesta toipunut Petter Emanuelsson on pelannut kakkosketjussa ja kolmosessa nähtiin keskiviikkona pitkästä aikaa pelikuntoon päässyt Kasper Björkqvist. Ainoastaan maalivahti Joel Blomqvist on varmuudella sivussa ja Julius Junttila on kysymysmerkki.

Jukurit on voittanut seitsemän kamppailun otannalla ainoastaan kolmesti. Torstaina se onnistui kuitenkin vieraissa, kun pahasti sesongin tärkeimmillä hetkillä hyytynyt Lukko kaatui maalein 1–2. On aivan selvää, että mikkeliläisillä ei ole mitään hävittävää. Todennäköisesti Kärpät ei pääse helpolla, mutta Jukurit on ollut sille harvinaisen hyvä vastustaja. Kolme ottelua ovat tuoneet mukanaan kolme pistettä yhteismaalein 10–4.

Kun huomioidaan Kärppien kevätkauden onnistumiset, eikä vähiten nimenomaan Jukureita vastaan, on keltamustapaitojen kelkkaan hypättävä runkosarjan viimeisellä kierroksella. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2).

Betsaa Kärpille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 46€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.