ke 20.03. klo 18:30

Kärpät - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Erikoistilanteet tapetilla! Ottaako Kärpät tylysti niskalenkin laskusuhdanteeseen vajonneesta Jukureista?

Liigassa puolivälierät käynnistyvät keskiviikkona ja heti ensimmäiselle pelipäivälle on tarjolla mehukkaita herkkupaloja. Kevätkaudella nousujohteisesti esiintynyt Kärpät saa ensimmäisellä kierroksella vastaansa Jukurit, jonka koneesta vaikuttaisi olevan bensa lopussa. Vieläkö erinomaisen kauden pelannut mikkeliläisryhmä kaivaa jostain uutta energiaa?

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpät marinoi runkosarjan loppupuolella esimerkiksi erikoistilannepelaamisensa sellaiseen iskuun, että jokaisen vastaantulevan ryhmän on pudotuspeleissä syytä pysyä poissa jäähypenkiltä. Ville Koivunen ja Teemu Turunen heiluttivat runkosarjassa tahtipuikkoa ja kärkiylivoimassa taitoa, taustatukea ja variaatioita piisaa. Yhden ylivoimamaalin tekemiseen oululaisjoukkue tarvitsi lopulta keskimäärin vähiten aikaa runkosarjassa (5.54 minuuttia). Vastustajajoukkue Jukurit tarvitsi lähes kaksi minuuttia enemmän (6,43 minuuttia).

Liiga

@smliiga
Maalitykeistä parhain – @OulunKarpatFi:n Teemu Turunen! 🚨🔥

#Liiga #Kärpät

Isäntä on ollut hiljattain erittäin vakuuttava myös alivoimalla. Kauden viimeisessä kamppailussa nimenomaan Jukureita vastaan Olli Jokisen miehistö ei löytänyt lainkaan keinoja Kärpät-alivoiman yllättämiseen, mikä lopulta maksoi voiton ja kotiedun. Toki on huomattava, että Jukurit on niin ikään vahva joukkue vajaalla. Erikoistilanteet kuitenkin – erityisesti kevätkautta tarkasteltaessa – kääntyvät selvästi Kärppien eduksi. Tämän kalenterivuoden puolella oululaiset ovat petranneet käytännössä kaikessa tekemisessä huomattavasti ja nousukäyrä ei ole kääntynyt missään vaiheessa laskuun.

Jukureilta ei oteta mitään pois. Joukkue on pelannut upean kauden niillä resursseilla ja sillä materiaalilla, joka ryhmällä on käytössään. Olisi kuitenkin iso yllätys, jos joukkue kykenisi pitkässä sarjassa Kärppiä näistä lähtökohdista horjuttamaan. Jos on oululaisten kehityskäyrä pitkään nousussa, on vierailija ainakin tässä asiassa kotijoukkueen vastakohta. Pelivalinnaksi avauskamppailuun naulataan kotivoitto (1X2) lapulle. Molempien joukkueiden pelaajatilanne sarjaan lähdettäessä on hyvä – esimerkiksi Kärpillä ainoastaan rotaatio-osaston Peter Tiivola sekä Ville Heikkala ovat sivussa.

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!