la 23.03. klo 17:00

Kärpät - Jukurit

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Jukurien eväät syöty! Kärpät teurastaa erityisesti yhdellä osa-alueella

Jukurit sai koneensa käyntiin ottelusarjan toisessa kamppailussa, mutta Kärpät pystyi vastaamaan isäntien vipellykseen ja otti voiton kokemuksella lukemin 1–2 jatkoajalla. Jälleen kerran mikkeliläisille oli tarjolla mukavasti ylivoimaa, mutta ruuti vaikutti jopa entistä kosteammalta. Seuraava ottelu pelataan Oulussa pikaisella aikataululla, mikä sataa Kärppien laariin. Onko Jukurien eväät syöty lopullisesti?

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Olli Jokisen miehistöllä oli ehdottomasti oma etsikkoaikansa perjantaina. Yrityksen puutteesta joukkuetta ei voi syyttää ja ajoittain se oli jopa selvästi etevämpi ryhmä kaukalossa. Edes se ei lopulta vahvasti pelannutta Kärppien puolustusta ja maalille palannutta Niclas Westerholmia vastaan riittänyt. Oululaiset ovat löytäneet ratkaisijoita laajalla rintamalla ja parissa ensimmäisessä ottelussa isoissa rooleissa ovat olleet esimerkiksi nelosketju sekä pudotuspelikonkarit Joonas Kemppainen ja Julius Junttila.

Liiga

@smliiga
🚨 Kevään mies! Joonas Kemppainen ratkaisee @OulunKarpatFi:lle toisen kiinnityksen. 💪

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Kärpät

Kärppien sentterit ovat teurastaneet Jukurit-keskushyökkääjiä aloituspisteellä murskaavasti. Kun Kärpät pääsee suoraan kiinni kiekkoon, kuluu Jukureilla valtava määrä muualle budjetoitua energiaa sen riistämiseen – ero aloituksissa on ollut niin järkyttävä, ettei sitä voi jättää huomiotta. Toki on selvää, että isännillä on myös selvä materiaalietu suhteessa mikkeliläisiin ja esimerkiksi tuoreita jalkoja on mahdollista hakea tarvittaessa askiin lauantaille.

Joukkueiden matkustamisessa lauantain otteluun on lopulta odotettua pienempi ero. Kärpät lensi Mikkelistä Ouluun jo perjantaina, kun Jukurit puolestaan saapuu niin ikään lentämällä – tosin vasta pelipäivänä. Vielä keskiviikkona Jokisen poppoo oli ilmeisesti liikenteessä linja-autolla, kun oululaiset puolestaan lensivät myös Mikkeliin.

Erittäin vahvasti sarjan Raksilassa aloittanut isäntä ottanee ohjat myös tällä kertaa kotiluolassaan. Vierasvoitto toi varmasti entisestään lisäenergiaa Kärpille. Jukurit on ollut todella tehoton sekä ylivoimalla että tasakentällisin ja kolmannessa väännössä maalipaikkoja on luvassa selvästi vähemmän kuin perjantaina Mikkelissä. Uhmapelaajien valinta lauantain otteluun on kotivoitto vähintään kahdella maalilla (Tasoitus – Kärpät -1,5).

*Tsekkaa tästä maaliskuun 2024 kuumimmat vedonlyöntibonukset!