Liiga la 08.10. klo 16:00

Kärpät - Jukurit

star-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Järjetön kerroin näistä lähtökohdista! Vesittääkö Olli Jokisen miehistö Lasse Kukkosen ja Kärppien bileet?

Kärpät konttasi perjantaina pahasti HIFK:n vieraana ja Uhmapelaajat pääsi joukkueen kustannuksella mojoville palautuksille. Tuloksellisesti heikko reissu Helsinkiin toi myös pelaajarintamalla jobinpostia, kun ykkösmaalivahti, yksi taitavimmista hyökkääjistä ja nelosen työmyyrä loukkaantuivat. Pilaako Jukurit Lasse Kukkosen juhlaillan Raksilassa, vai sisuuntuuko isäntä eilisestä?

HIFK laittoi Kärpät täysin šokkiin jämäkällä ja fyysisellä ilmeellään, eikä oululaisjoukkue saanut ottelussa kovin montaa vaarallista maalipaikkaa. Kolmannessa erässä Stanley Cupin voittaneelle puolustajalle David Rundbladille tarjottiin tosin jopa rangaistuslaukaus, mutta Roope Taponen tylsytti suoraan hanskaan suuntautuneen laukaisuyrityksen helpohkosti. Kokonaisuudessaan oululaisjoukkue jätti itsestään todella valjun kuvan perjantain ottelussa, jonka jälkeen edessä oli pitkä kotimatka. Toki oululaisjoukkue lenteli takaisin kotiin, mutta ihanteellista palautumista ei tarjoudu.

Kärppien seuralegendan Kukkosen paita nousee jäähallin kattoon ennen lauantain matsia. Ottelun on määrä alkaa 16:00 olettaen, että 15:30 käynnistyvät juhlallisuudet saadaan ennen sitä alta pois. Pikkupetojen palautuminen jää joka tapauksessa melko lyhyeksi ja Jukureille voi olla tästä etua. Olli Jokisen miehistö on saanut harjoitella ja levätä koko viikon, sillä joukkueen alkuviikon CHL-vastustaja Sparta Praha ei saapunut lainkaan Suomeen ja matsista tuomittiin luovutusvoitto mikkeliläisille.

Mikkelin Jukurit

@MikkelinJukurit
Aamulla Mikkeli, illalla Oulu 🚌

Me olemme valmiita @Kukkolasse5'n päivään!

#Jukurit #OmienPuolesta #Liiga

Toki Kärpät on edelleen vahva joukkue, mutta vierailija on täysin aliarvioitu kertoimissa. Merkittävän lepoedun lisäksi vierailija hyötyy myös isäntien loukkaantumisista, jotka jäivät Helsingin reissulta ainoiksi kotiintuomisiksi. Vahvasti ykkösmaalivahdin roolin lunastanut Joel Blomqvist loukkaantui HIFK:ta vastaan jo ottelun avauserässä ajauduttuaan törmäyskurssille Iiro Pakarisen kanssa. Myöhemmin putosivat myös paras pistemies Teemu Turunen ja työmyyräosaston Julius Hermonen.

Pelivalinnaksi haetaan vierasvoittoa (1×2), joka on näistä lähtökohdista täysin perusteltua. Jukurien alkukausi on ollut vaikea, mutta syyskuun lopun ottelut toivat myös onnistumisia. Nyt Jokisen joukoilla on alla harjoitus ja lepoviikko, joten ainakaan valmistautumisesta ei menestys Raksilan vierailulla jää kiinni. Iske betsi sisään Mr. Greenin huippukertoimella ja nappaa uuden asiakkaan erikoistarjous tästä!