ti 26.12. klo 18:30

Kärpät - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät jatkaa Marjamäen viitoittamalla tiellä! Kostautuuko JYPin hallituksen puheenjohtajan märkä päiväuni?

Näillä seuroilla on ollut viime aikoina yhteistä, kun molemmissa osoitteissa on nähty valmentajapotkut, vaikka tulokselliset tavoitteet ovat täyttyneet. Erikoiset episodit ovat kuitenkin sisällöltään todella erilaisia. Kärpät valjasti entisen apuvalmentajansa tuomaan muutosta väliaikaisena pääkäskijänä, mutta tällä tavalla se ei saa mitään uutta. Toisaalta JYPin hallituksen puheenjohtaja halusi päättää, miten joukkue pelaa ja päätti antaa valmentajakaksikolle potkut, koska pelitapa ei maistunut.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja poimi kyytiin 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

JYPin hallituksen puheenjohtalla Jukka Seppäsellä piti joulun alla kiirettä, kun jo aiemmin ihmeellisiä kommentteja märästä päiväunestaan eli pelipaikattomasta jääkiekosta antanut kiekkopomo laittoi Jukka Rautakorven sekä Ville Niemisen pellolle. Perustelujen pohjalta kaksikon valmentama jääkiekko ei ollut jyväskyläläisseuran strategian mukaista. Ehkä Seppäsen olisi itse pitänyt hypätä ruoriin, jotta tavoitteet olisi saatu täytettyä – mene ja tiedä. Hurrikaanilauma pelasi potkujen hetkellä erinomaista kautta ja oli neljäntenä sarjassa pistekeskiarvolla. Uuden päävalmentajan eli Seppäsen sätkynuken Mikko Heiskasen taival alkoi 4–0-tappiolla Jukureita vastaan ennen joulua.

Kun sarjan häntäpään joukkueet SaiPa, HPK ja Sport jätetään pois laskuista, on Kärpät kerännyt keskimäärin noin yhden pisteen ottelua kohden. Lauri Marjamäki sai lähteä, vaikka joukkue oli yhä kiinni suorassa pudotuspelipaikassa – pari päivää ennen Marjamäen potkuja silloiselle apuvalmentajalle Ville Mäntymaalle sorvattiin kahden vuoden jatkosopimus. Nyt Mäntymaa on ollut päävalmentajana kahdessa ottelussa ja stuntannut Marjamäkeä lahjakkaasti, koska mitään omaa tai uutta ei ole ollut näkyvissä.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Huhhuh, nostalginen ilta eilen, retropaidat liikutti yleisöä sekä hallilla että huutokaupassa! 🔥 Nyt Kärpät rauhoittuu joulun viettoon! 🎄

#Kärpät #Liiga

JYPiin verrattuna Kärppien tilanne on kuitenkin hyvä, koska ilman muutoksia homma ei voi ainakaan huonommaksi mennä ja pelilliset rakenteet ovat kunnossa. Heiskasen tehtävänä on puolestaan romuttaa lähes kaikki pelilliset rakenteet, jotka Rautakorpi apunaan Nieminen on hurrikaanipaidoille ansiokkaasti rakentanut. Tämä tuoksahtaa kauniisti sanottuna itsemurhatehtävältä, joka ei voi päättyä kuin huonosti.

Kärppien pelaajamateriaali on kaikesta huolimatta laadukas ja ennen joulua pelatussa Pelicans-ottelussa se oli jatkoaikatappiostaan huolimatta pitkiä jaksoja selvästi hallitsevampi osapuoli. Erityisesti oululaisten toinen erä oli loistava, kun joukkue voitti kaksinkamppailuja ja sai rummutettua pitkiä hyökkäyksiä jatkuvalla syötöllä. Isäntien kannalta on myös lupaavaa, että huonossa kunnossa joukkueeseen saapunut panssarivaunumainen NHL-jyrä Nick Ritchie sekä umpisurkeasti tähän saakka pelannut Peter Tiivola osoittivat orastavia heräämisen merkkejä.

Molemmat joukkueet hakevat askelmerkkejään uudessa valmennuksessa – toisaalta jyväskyläläiset etsiskelevät itseään myös täysin uudessa pelitavassa, jonka tieltä vanha ja toimiva räjäytettiin. Isäntä puolestaan ei ole muuttanut pelillisesti mitään, vaan jatkaa ainakin toistaiseksi täysin Marjamäen viitoittamalla tiellä. Vamentajafarssit ovat siis loppujen lopuksi toistensa vastakohtia: räjäytetään kaikki vastaan ei muuteta mitään. Kärppien vaihtoehto on toki tähän hetkeen parempi ja vain sillä on väliä tulevan ottelun betsien kannalta, mutta pidemmässä juoksussa kultainen keskitie voisi toimia. Kotivoittoa (1X2) kelpaa ladata lapulle mehevällä panostuksella.

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liiga-matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.