Liiga to 29.09. klo 18:30

Kärpät - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Teurastaako Kärpät? Kauteen 700 000 euroa kalliimpana lähteneen JYPin tulokset olleet vaatimattomia!

Kärpät kärsi kauden avaustappionsa tiistaina, kun se vieraili Nokia Areenalla Ilveksen vieraana. Ottelu oli tasaista nysväystä, mutta lopulta isäntä pystyi tehokkaampaan viimeistelyyn. JYPin alkukausi on ollut suuri pettymys suhteessä odotuksiin ja roimasti kasvaneeseen pelaajabudjettiin. Ainakin toistaiseksi hurrikaanipaidoilla on jäänyt suoritus pahasti piippuun.

JYP lähti tähän kauteen 700 000 euroa suuremmalla pelaajabudjetilla verrattuna edelliseen sesonkiin. Lisäksi valmennuksessa tehtiin jättimäisiä muutoksia, kun Jukka Rautakorpi saapui yhdessä Ville Niemisen kanssa laittamaan pakettia kuntoon. Alkukaudella nippua ei tosin ole saatu jiiriin. Seitsemässä ottelussaan JYP on onnistunut voittamaan vain kahdesti ja omissa on kolissut noin kolmesti ottelua kohden.

RULLAILE 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Highroller-kasino tarjoaa myös pienemmällä kassalla operoiville makuisan aloituspaketin. Jo 20 euron talletuksella saat 200 käteiskierrosta.

Ei kierrätyksiä ja voitot suoraan pankkitilille!

PELAA

Lukkoa vastaan Rautakorven miehistö latoi kauden toisessa matsissa kotonaan 5–2-voiton taululle, mutta lopuissa kuudessa ottelussaan ryhmä on tehnyt ainoastaan seitsemän maalia. Tiistaina raumalaiset maksoivat kalavelkoja, kun JYP sai selkäsaunan vieraissa murskanumeroin 1–5. Vastustaja ei ainakaan helpotu seuraavassa kamppailussa ja nähtäväksi jää, millaiset tanssit Kärpät järjestää jyväskyläläisten kustannuksella.

Kärpät on voittanut kaikki kolme kotiotteluaan alkukaudella. Toissa viikonloppuna joukkue nappasi 3–0-voiton Tapparaa vastaan ja viime viikonloppuna HPK jäi Lauri Marjamäen miehistön jalkoihin. Petopaidat ovat löytäneet loistavasti rutiininsa heti alkuakaudella ja tulosta on tullut. Pelituntuma paranee varmasti koko ajan, mutta toistaiseksi Kärpät on saanut vedellä myös todella rauhallisella ottelutahdilla. Esimerkiksi kärkipaikalla Ilves on pelannut kahdeksan ottelua, mutta oululaisilla niitä on takana vasta viisi.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
𝐆𝐀𝐌𝐄 𝐅𝐀𝐂𝐄
#Kärpät #Liiga

Isännän kerroin on odotetusti alhaalla, mutta näin matalalla sen ei odotettu olevan. Tosin JYP ei ole tällä hetkellä vedonlyönnillisesti lainkaan houkutteleva tuote. Todennäköisesti jyväskyläläisten suuret muutokset tuovat tulosta jossain vaiheessa, mutta uusi joukkue ei ole vielä löytänyt yhteistä säveltä. Kärpät puolestaan on saanut Marjamäen pelitavalla odotetun hyvin tulosta alkukaudella.

Isäntä on lähtenyt jokaiseen otteluunsa vastustajasta riippumatta samantyylisellä sapluunalla. Kärpät pyrkii alakerta edellä pelaamaan voittavaa lätkää jokaisella osa-alueella. Toisaalta vierailija on ollut isossa kuvassa todella tehoton, eikä maalinteko varmasti keskustaa tehokkaasti tukkivaa tähtisikermää vastaan ainakaan helpotu. Pelivalinnaksi otetaan, että maaleja syntyy alle 4,5.

Tuplaa talletus, kerroin ja voitot!

Mobilebet tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla päästään lunastamaan jopa 100€ ilmaista pelirahaa. Ensimmäinen talletuksesi tuplataan hunttiin asti. Pääset siis nauttimaan myös tipsin kertoimen sekä voitot tuplana!

Näin tuplaat voittosi:

1. Siirry Mobilebetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja ota talletuksesi tuplana.
3. Lyö veto kohteeseen “Maalit yhteensä – alle 4,5” ja panosta talletuksesi + bonus. Näin saat tuplakertoimen 4,30 (2 x 2,15).
4. Jos veto osuu, voitat esimerkiksi sadan euron talletuksella tuplasti eli 430€!

*Ilman Uhmapelaajien huippudiiliä voitto olisi esimerkin talletuksella vain 215€, joten tämä kannattaa ehdottomasti hyödyntää!