Liiga pe 09.02. klo 18:30

Kärpät - JYP

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Lyijykiekkoa Raksilassa? Kärpät joutui rikkomaan tulikuuman tutkaparin!

Kärppien keskiviikkomatsi oli todella nuhaista tekemistä. Kun oli vedelty viivelähtöä toisen perään 59 minuuttia ja risat, petopaitainen isäntä ratkoi ottelun Ässiä vastaan edukseen. JYPiä vastaan kotijoukkueella on ollut kauden aiemmissa kohtaamisissa hieman erilaisia matseja – ei ole lainkaan liioiteltua sanoa, että täysin päinvastaisia. Onko hurrikaanileirissä ymmärretty, että joukkue ei maalintekokilpailussa laaturyhmiä vastaan pärjää?

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa herkullinen ilmaisveto.

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Keskiviikkona JYP hävisi HIFK:lle lukemin 5–2, mutta selvästi joukkueen tekemisestä on jo tovin aikaa paistanut halu lopettaa hurlumhei-kiekko. Ironista sinänsä, koska nyt joukkue on palannut pelitapaan, jonka takia Jukka Rautakorpi sai kenkää. Tällä hetkellä näyttää siltä, että toimiston älytön sekoilu ja täysin järjetön, mutta välilliseksi jäänyt pelitapamuutos voi maksaa pudotuspelipaikan.

Kärpillä oli Ässiä vastaan vaikeuksia toimittaa kiekkoa verkkoon paikoistaan, mutta silti se löysi keinon kaapia kolme pistettä viimehetken ylivoimamaalilla. JYP puolestaan ei luonut läheskään riittävästi laadukkaita maalipaikkoja HIFK:ta vastaan, jotta voitto olisi edes teoriassa ollut mahdollinen. Aivan viime aikoina Mikko Heiskasen miehistö on lopettanut puolustuksen kustannuksella hyökkäämisen, mutta valitettavasti muutos näkyy myös omassa maalisarakkeessa.

Joukkueiden pari viimeisintä keskinäistä kohtaamista ovat olleet jopa hämmästyttävän maalirikkaita – molemmissa nähtiin peräti yhdeksän nyyttiä. JYP myös vetänee oman johtopäätöksensä siitä, että se maalikarkeloissa otti oululaisilta pari kertaa käkättimeen. Kaikki viittaa siihen, että maalimäärä perjantaina ei nouse läheskään aiempien kohtaamisten tasolle ja matsissa nähtäneen korkeintaan 4–5 osumaa. Pelivalintana alle 5,5 maalia on oiva poiminta, joka pääsee Uhmapelaajien tiketille.

Mainittakoon vielä, että Kärpät joutunee toistamiseen peluuttamaan Ville Koivusta sentteriosastolla, koska Arttu Hyry on maajoukkueen matkassa ja Connor Bunnaman loukkaantuneena. Tämä rikkoo tulikuuman tutkaparin, jonka ovat muodostaneet Koivunen ja koko Liigan maalipörssiä johtava Teemu Turunen. Puolustuspäästä isännillä on sivussa ainakin Martin Jandus, joka edustaa Tšekkiä EHT:lla. Pidempiaikaisista loukkaantuneista Noel Gunler ja Joose Antonen ovat sivussa. JYPin puolelta Helsingissä olivat sivussa esimerkiksi Santeri Koskela, Braden Christoffer sekä Robert Rooba, joista jälkimmäisillä ei välttämättä ole kolhuja.

Ensitalletuksella 25€ ilmaisveto!

21Bets lämää Uhmapelaajien lapaan herkullisen tarjouksen, jota voit hyödyntää esimerkiksi Liiga-betseissä. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 25€ ilmaisvedon. Sinun tarvitsee tallettaa vain 25€ saadaksesi edun. Jos ja kun nappaat ilmaisvedolla itsellesi tilipäivän, vähennetään panos voitoista tavalliseen tapaan – kerroinrajoitusta ei ole.

Toimi näin:

1. Siirry 21Betsille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.