pe 16.02. klo 18:30

Kärpät - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kuuma tuplapeliviikonloppu! Ottaako Kärpät niskalenkin suorasta pudotuspelipaikasta?

Kymmenen ottelun otannalla ainoastaan kertaalleen pisteittä jäänyt Kärpät isännöi KalPaa pari kertaa peräkkäin perjantaina ja lauantaina. Ottelut ovat äärimmäisen merkittäviä suorien pudotuspelipaikkojen näkökulmasta – kuopiolaiset ovat ottelun oululaisia vähemmän pelanneena ainoastaan kahdeksan pisteen päässä ja väliin mahtuu vielä kaksi matsia KalPaa – ja yhden Kärppiä enemmän pelannut Lukko.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto ensimmäisen talletuksesi kylkeen.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

Kärpille tarjotaan kultatarjottimella suoraa pudotuspelipaikkaa, sillä voitokkaat suoritukset tuplapeliviikonlopun kotiotteluissa kaataisivat pitkälti haaveita sekä Rauman että Kuopion suunnalla. Toisaalta KalPalla on yhtäältä mahdollisuus laittaa koko paletti uuteen uskoon. Joukkueet eivät ole kohdanneet aikoihin ja molemmissa leireissä on tapahtunut kauden mittaan muutoksia, joten edellisiä koitoksia ei kannata turhaan tuijotella.

Liiga

@smliiga
"Oliko lapa niin kuuma ettei erkatkaan pysy?" 🔥😂

📺 @MTVUrheilu | #Liiga #Kärpät @OulunKarpatFi

Käsittämättömältä tuntuu, että KalPa on kuitenkin koko sarjan surkein vierasjoukkue – siis jopa SaiPaa ja HPK:ta huonompi reissussa! Toki pistekeskiarvolla mitattuna tilanne olisi hieman erilainen, mutta siitä huolimatta Petri Karjalaisen joukkueen vieraspelaaminen on jättänyt reilusti toivomisen varaa. Kärpät on pelannut viime aikoina todella paljon kotiotteluita ja pelaa myös lähitulevaisuudessa. Tämä on pakko katsoa isäntien hyödyksi, koska joukkueen ei käytännössä tarvitse tällä hetkellä matkustaa lainkaan.

KalPan osalta jonkin verran turbulenssia nähtiin ennen kansainvälisten siirtojen takarajaa, kun Colby Sissons sekä Miikka Pitkänen vaihtoivat maisemaa Ruotsin puolelle. Vastaavasti Logan Hutsko saapui MoDo-joukkueesta Kuopioon. KalPan kokoonpanosta keskiviikkona Lukkoa vastaan puuttuivat lähtijöiden ohella esimerkiksi keskushyökkääjä Aapeli Räsänen.

Kotijoukkue puolestaan ei lopulta tehnyt hankintoja ennen siirtorajaa, joten Kärpät pelaa nyt jalkeilla olevalla miehistöllä kauden loppuun saakka. Toistaiseksi loukkaantuneina ovat Joose Antonen sekä Noel Gunler, mutta ilmeisesti Connor Bunnaman on palaamassa askiin perjantaina. Kärpillä on erinomainen lähtökohta perjantaille, sillä ottelu on vasta sen viikon ensimmäinen ja joukkue on ollut mainiossa nosteessa saalistaen kymmenen matsin otannalla peräti yhdeksästä pisteitä. Pelivalinnaksi poimitaan kotivoitto (1X2).

Nappaa 25€ ilmaisveto Liigaan!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voi hyödyntää esimerkiksi Liigan avausviikon matseissa!

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.