Liiga pe 19.04. klo 18:30

Kärpät - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kumpi ansaitsee enemmän? Kärppien kausi on ollut kaksikerroksinen kummajainen ilman onnistuneita hankintoja

Kärpissä on tällä kaudella nähty yksilötasolla sekä kauden suurimmat onnistujat että sesongin pahimmat flopit. Oululaisten kaikki hankinnat menivät enemmän tai vähemmän vihkoon ja alisuorittajia on riittänyt myös uusien pelaajien ohella, minkä vuoksi kauden päättyminen pronssiotteluun on jopa pieni ihme. KalPa on pelannut todella vahvat pudotuspelit ja tänä vuonna pronssiottelusta saattaa tulla poikkeuksellisen laadukas vääntö aiempiin kausiin verrattuna.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

Suomelle MM-kultaa 50.00 jättikerroin! 🔥

Novibet tarjoaa Uhmapelaajille mahdollisuuden pelata Suomen MM-kultaa hurjalla 50.00 jättikertoimella, hyödynnä tarjous välittömästi! 😎

PELAA TÄSTÄ

Kumpikaan joukkue ei tiettävästi ole lähtenyt Leville välierätappion ja pronssiottelun välissä, kuten HIFK viime kaudella. Välieräpettymysten jälkeen pronssimitalit vaikuttaisivat aidosti herättävän kiinnostusta molemmissa leireissä, mikä ei sinänsä ole yllättävää – olisihan kolmossija molemmille ryhmille iso voitto suhteessa lähtökohtiin. Kärpät käänsi kurssiaan valmentajavaihdoksen yhteydessä joulukuussa ja KalPa puolestaan ponnisti runkosarjan seitsemänneltä sijalta mitalipeleihin kaataen Ilveksen.

Katseet kohti perjantai-iltaa ja Liigan pronssiottelua! 🔥

Kyseessä on seurahistorian neljäs kerta Liigan pronssiottelussa – ja ne mitalithan myö halutaan. 👊

Mikäli mielit mukaan reissuun, ilmoittaudu mukaan @Musta_Verkosto järjestämälle kannattajamatkalle!

#KalPa #Liiga

Kärkiyksilöt ovat kannatelleet Kärppiä keväällä lähes käsittämättömällä tavalla. Teemu Turunen pommitti jo runkosarjassa 30 maalia ja on pudotuspeleissä jatkanut vahvoja otteitaan, viimeistä kauttaan Liigassa ennen Pohjois-Amerikkaan siirtymistä pelaava Ville Koivunen on ollut Turusen tutkaparina liekeissä ja dominoinut yksilötaidollaan ottelusta toiseen ja alkuviikolla NHL-sopimuksen Dallas Starsin kanssa rustannut Arttu Hyry on kasvanut johtavaan rooliin sekä kansainvälisen tason huippupelaajaksi.

KalPa on toki löytänyt omat veturinsa keväällä, mutta se eroaa Kärpistä. Joukkueella on neljä vahvasti roolitettua ja hyvin toimivaa koostumusta. Oululaisilla puolestaan on kärkikaluston jälkeen hiljaisempaa. Kaikki kuluvalle kaudelle tehdyt hankinnat menivät vihkoon – ja vaikka jälkikäteen on helppo huudella, on joukkue ollut karmean kaksikerroksinen.

Tämän kauden Kärpät-hankintoja olivat esimerkiksi Martin Jandus, Victor Berglund, Joose Antonen, Connor Bunnaman, Trevor Mingoia, Noel Gunler ja Nick Ritchie, joista kaksi jälkimmäistä tulivat sekä lähtivät kesken kauden ja Mingoia toki lähti jo kauden alkumetreillä. Kaikki ostokset menivät vihkoon. Ensin mainittu puolustajakaksikko on ollut täysin kuutamolla pudotuspeleissä, Antonen on löysä kuin kahden minuutin muna ja ykkössentteriksi hankittu Bunnaman soveltuu lähinnä rotaatiopelaajaksi. Järkyttävään epäonnistumiseen nähden Kärppien paikka pronssiottelussa on pieni ihme ja erityisesti valovoimaisten kärkiyksilöiden ansiota.

Asetelma otteluun on Kärppien näkökulmasta tietyllä tapaa sama kuin välierissä Pelicansia vastaan. Vastustajalla on neljä erinomaisesti toimivaa viisikkoa oululaisten kahta laadukasta, yhtä kelvollista ja yhtä täysin ala-arvoista koostumusta vastaan. KalPa on erinomainen alivoimajoukkue, joten isäntä ei välttämättä pääse tähtiloistonsa turvin rellestämään erikoistilanteissa. KalPa vie pronssimitalit kotiin ja lopullista vierasvoittoa töräytetään Uhmapelaajien lapulle.

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.