Liiga pe 04.11. klo 18:30

Kärpät - KalPa

star-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Onko Kärpät seuraava kriisiseura? KalPalla on kaikki mahdollisuudet pisteille ja kerroin on täysin posketon!

Pelaa KalPan voittoa ilmaisvetotakuulla! Vedon ratkettua saat panoksesi suuruisen ilmaisvedon eli varman uusintayrityksen tai lisälaakin. Tsekkaa tarkemmat ohjeet artikkelin lopusta.

Orastavasti alavireinen Kärpät ottaa seuraavana mittaa KalPasta, joka on ollut sarjan kovimmille joukkueille kauden ensimmäisellä kolmanneksella yllättävän kova vastustaja. Vierailija haastaa kärkikuusikkoa ainoastaan kahden pisteen päässä nelossijalla majailevasta kotijoukkueesta. Kaksikko on pelannut saman määrän otteluja, eikä merkittäviä tilastollisia eroja joukkueiden välillä ole. Toki edelleen sopii kyseenalaistaa Kärppien tehtyjen maalien määrää, mutta tilanne on tasoittumaan päin. Valitettavasti se on näkynyt oululaisittain myös tuloksissa viime aikoina.

💣 KANUUNA.COM HERKUTTAA UHMAPELAAJIA 💣

Uhmapelaajat saavat nyt päätäräjäyttävät 200 käteiskierrosta Kanuuna -kassulle. Peleinä mm. Money Train 2 & Jamming Jars 2.

Käteiskierrokset tarkoittavat, ettei mitään kierrätystä tarvita. Iske voittokuviot ruutuun ja nosta voitot pankkitilillesi saman tien! BUMBUMBUM!

PELAA 200 KÄTEISKIEKKAASI TÄSTÄ

Kärpät on voittanut neljässä edellisessä ottelussaan ainoastaan kertaalleen ja tehnyt vaivaiset kuusi maalia. Keskiviikkona joukkue joutui palaamaan kotiin tyhjin käsin Turusta, jossa kovan myllyn kolmoserässä tuottanut TPS iski lopulta ylivoimalla ratkaisun reilut pari minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä. Seuraavaan otteluun tultaessa sopii kysyä, onko Kärpät löytänyt ylivoimapelaamiseensa mitään lääkkeitä.

Väkisin vääntämistä on oululaisten erikoistilannepelaaminen ollut kauttaaltaan ja esimerkiksi vajaalla (80,56%) se on vasta sarjan kymmenenneksi paras. Ylivoimalla Lauri Marjamäen miehistö on viidenneksi heikoin koko sarjassa. Valmentaja on usein heittänyt pelaajat bussin alle lausunnoissaan tällä kaudella, mutta esimerkiksi erikoistilannepelaamisesta tulee usein taktillisesti viimeistä nyanssia myöden hierottuna todella helposti puskemista. Sarjasijoitus mairittelee tällä hetkellä Kärppiä, sillä joukkue on ollut isossa kuvassa yllättävän kaukana odotetusta tasosta. Kautta on pelattu kohta jo kolmannes, joten tällaisen niputuksen tekeminen on hyväksyttävää.

Kyllä Oulussa viihtyy. ✌️

Huomenna sitä viännetään, @OulunKarpatFi!

#KalPa #Liiga #Kärpät

KalPaa voi pitää tällä hetkellä yhtenä vahvimmista yllättäjäkandidaateista kevättä ajatellen. Joukkue on tuloksellisesti lähes samassa tahdissa Kärppien kanssa – vieraiden hyvyyttä enemmän yllättää toki oululaisten huonous. Vierailija pääsee Raksilaan kelvollisessä vireessä pelattuaan kolmessa viimeisimmässä ottelussaan kaksi nollapeliä – Juha Jatkola on ollut KalPan maalilla erinomainen. Kilpipaidat kärsivät keskiviikkona kotitappion vahvalle Pelicansille, mutta Uhmapelaajien mielestä joukkueella on täydet mahdollisuudet pisteille Oulussa. Pelivalinnaksi otetaan lopullista vierasvoittoa, jolle tarjotaan melkoinen kerroin.

Ota 25€ talletuksella 50€ arvosta betsejä!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun lyöt 25€ selvästi aliarvioidulle KalPalle (lopullinen voittaja), voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – KalPa” sisään 25€ panoksella.
4. Jos betsi osuu, saat 67,5€ voittojesi lisäksi uuden 25€ vedon ilmaiseksi. Jos veto ei osu, saat silti ilmaisen 25€ vedon.