Liiga la 06.11. klo 17:00

Kärpät - KalPa

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Axel Rindell loisti heti Kärpät-paidassa! Jääkö KalPan välitön revanssi vain haaveksi?

KalPalla on mahdollisuus välittömään revanssiin lauantaina, kun se kohtaa Kärpät toistamiseen Raksilassa. Vaikka oululaisilla on hiljattain ollut ongelmia esimerkiksi loukkaantumisten osalta, vaikuttaisi tunnelin päässä olevan vihdoin pilkahdus valoa. Isäntien tuore puolustajavahvistus debytoi perjantaina todella vahvasti ollen välittömästi suuressa roolissa.

Kärpät niisti perjantaina pisteet KalPaa vastaan numeroin 2–1 Axel Rindellin debyytissä. Jukureista vaihtokaupassa Aku Rätyyn sekä Veli-Matti Tiuraniemeen oululaisseuraan matkannut puolustajalupaus tykitti heti ensimmäisessä erässään Kärpät-paidassa kauden avausmaalinsa komealla tavalla. Voitto-osuman iski puolestaan Troy Bourken upeasta tarjoilusta ruotsalaistykki Petter Emanuelsson, joka on mättänyt jo neljä osumaa ja seitsemän tehopistettä (4+3) Kärpissä pelaamissaan 11 ottelussa.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Vieraille ei jäänyt loppuhetkien kavennuksesta huolimatta juurikaan käteen ottelussa, jossa isäntä oli tarpeeksi tehokas ja kilpirintojen viimeistely jäi surkealle tasolle. KalPa sai laukauksia, mutta huippuluokan maalipaikat jäivät todella vähiin. Stanislav Galimov on pelannut erinomaisella tasolla Kärpät-maalilla alkukaudella ja siitä tämä jatkoi myös perjantaina.

Isäntien sairastuvalta positiivinen uutinen ennen edellisottelun alkua oli Mika Pyörälän paluu kokoonpanoon. Vaikutukset kärkiketjussa näkyivät välittömästi, minkä lisäksi nyt Emanuelssonin, Bourken sekä Casey Wellmanin muodostama ulkomaalaistrio vaikuttaisi loksahtavan hiljalleen paikoilleen.

Raksila on ollut vaikea paikka vieraille tällä kaudella, eikä Kärpät ole liikaa pistemenetyksiä kotonaan kärsinyt. KalPa otti melko vähän jäähyjä, mutta odotusarvo on, että Kärpät heläyttää lisää ylivoimaa saadessaan häkin, jos toisenkin myös erikoistilanteistaan lauantaina. Yli- ja alivoimapelaamisessa joukkue on selvästi vieraita edellä. Jos isäntien puolustuspelaaminen säilyy yhtä vahvalla tasolla ja KalPan vaaralliset maalipaikat jäävät pariin, ovat kuopiolaisten revanssihaaveet tuhon omat. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto (1X2), jolla panos tuplataan mukavasti.