Liiga to 16.03. klo 18:30

Kärpät - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Oulussa huikea näytelmä – löytääkö yleisö lehtereille ja Kärpät tehonsa?

Säälipleijarit venyivät tällä kertaa kolmansiin peleihin, ja miljoonamiehistöllään alisuorittanut Kärpät on torstaina kovan paikan edessä. KooKoolla ei ole Ouluun saapuessa mitään menetettävää, mikä nähtiin jo kotipelissäkin. Luvassa on todellinen trilleri, johon toivottavasti suosikkinsa hylännyt yleisökin saapuu runsain määrin. Kärppiä on lyöty viime ajat mediassa kuin vierasta sikaa, mikä on aika ymmärrettävää.

Isoin satsauksin keskinkertaisuuteen vajonnut kärppälauma onkin arvostelulle helppo maali, ja Lauri Marjamäen voi katsoa epäonnistuneen tähän asti tehtävässään. Torstain peli on vedenjakaja, onko kausi täysi katastrofi vai jatkuvatko pelit edes puolivälierissä. Ensimmäisessä ottelussa Julius Junttila otti oululaiset reppuselkään, ja myös Joel Blomqvistin paluu oli tervetullut. Toisessa ottelussa Kärppien helmasyntinä oli tehottomuus: paikkoja joukkue loi kyllä.

RULLA KUUMAKSI! 200 KĂ„TEISKIERROSTA ILMAN KIERRĂ„TYSTĂ„

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TĂ„STĂ„

Liiga

@smliiga
🚨 Kasperi Ojantakanen sivaltaa @KouvolanKooKoo:lle illan ensimmäisen! 🔥

đź“ş: @CMoreSportFi | #Liiga #KooKoo65

KooKoo oli siis paikoissaan tehokas, ja joutui ottelun loppupuolella turvautumaan kilpikonnapuolustukseen Kärppien painaessa päälle. Tämä – ja Oskari Setäsen hyvät otteet – riittivät tällä erää viemään otteluparin ratkaisun Ouluun. KooKoo on koko kauden kuvassa ollut parempi vieraissa kuin kotona, millä ei välttämättä ole torstaina yhtään merkitystä. Tärkeintä on palautua kahdesta ensimmäisestä ottelusta fyysisesti ja henkisesti.

Marginaalit eivät olleet Kouvolassa isoja, ja kotona Kärppiä on pidettävä suosikkina. Tipsi tuleekin tällä kertaa näätäeläinten voitolle, jossa William Hill tarjoilee markkinatoppia. Valueta ei ole maailman ääriin, mutta luotto betsiin on itsessään hyvä. Pelin kuva oli Kouvolassa sellainen, että kotona Kärpät on valmis yhä parantamaan – potentiaaliahan on vaikka millä mitalla.