Liiga la 10.12. klo 17:00

Kärpät - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät antoi valmentajalle kenkää! Herättävätkö pienet viilaukset syvässä kriisissä rypevän pedon?

Kärpät on ollut täysin hukassa ja se pelaa ylivertaisella joukkueella hitainta lätkää Liigassa. Muovisella pelaamisella ja ikuisella peruuttelulla ei voi ihmetellä, ettei tulosta hyökkäyspäässä synny. Jopa oululaisille perinteiset vahvuudet, kuten johtoasemapelaaminen ja alivoima ovat olleet kammottavalla tasolla. Aiemmin tällä viikolla Kärpät teki valmennukseensa muutoksia, joista tiedotettiin hiljattain. Lisäksi joukkueeseen hankittiin varuiksi hieman täytepelaajia. Yllättääkö jopa nälkäinen ja nousujohteinen KooKoo hämästyttävän heikossa suoritusputkessa kotiotteluissaan olevan isännän?

Alkukaudella Kärpissä videovalmentajana toiminut Jukka Aho siirrettiin paikaltaan sivuun aiemmin tällä viikolla. Korvaaja löytyi oman organisaation sisältä, kun aiemmin samassa tehtävässä U20-ryhmässä toiminut Miikka Järvenpää hyppäsi edustusjoukkueen mukaan. On selvää, että muutos on melko marginaalinen ratkaisu. Kärpät ei varmasti halua hätäillä, mutta tällä hetkellä joukkue ui päätä myöten keltaisessa nesteessä. Kuinka lujaa kiveen on hakattu Lauri Marjamäen ja jarrulätkän asema Oulussa?

TALLETA 25€ - SAAT 250 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Lempi kasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 25 euroa ja saat 250 Legacy of Dead ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Tässä eivät suinkaan olleet ainoat uutiset Kärppien osalta tämän viikon muutoksista. Pelaajapuolella on niin ikään tapahtunut pieniä siirtoja. SaiPaan matkasi loppukauden mittaiselle lainalle Antti Kalapudas ja paluupostissa oululaisjoukkue sai riveihinsä peruspuolustajan Joel Olkkosen. Hyökkäyspäähän saapui lisäksi HIFK:ssa flopannut vanha tuttu Otto Karvinen. Myös tämä muutos vaikuttaa marginaaliselle. Ongelman ydin on viime aikoina ollut aivan muualla.

On eri asia pelata toimivaa keskialueen träppiä sekä toimia kurinalaisesti ja orgasoidusti kuin olla viimeistä silausta myöten määritelty, konemainen, muottiinsa pakotettu ja sitä kautta hidas joukkue. Alkukaudella Kärpät pärjäsi vain satumaisen viimeistelyn turvin – joukkue latoi kaikista tonteistaan kiekkoja maaliin ja sai tekomahdollisuuksia usein jopa hämmästyttävän hyvän tuurin seurauksena. Tilanteiden määrä ei ole sinänsä laskenut paljoakaan, mutta viimeistely on vajonnut jopa odotusten alapuolle ja alkukauden jäätävä munkki on kääntynyt vastaan.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Tervetuloa takaisin, Ode! 😍💛🖤
karpat.fi/otto-karvinen-…

”Ode on meille tuttu pelaaja, jonka myötä saadaan varmasti lisää fyysisyyttä ja kamppailupelaamista joukkueeseen. Uskon hänen tuovan mukanaan myös lisää tunnetta pelaamiseen.”

#Kärpät #Liiga

KooKoo saapuu Ouluun nälkäisenä voitettuaan kaksi kamppailuaan tällä viikolla. Kuopiossa syntyi neljä maalia ja Vaasassa kuusi osumaa, jollaisista numeroista Kärpät voi ainoastaan haaveilla tällä hetkellä mitä tahansa joukkuetta vastaan. Muutenkin KooKoo on tehnyt erinomaisella tasolla maaleja läpi kauden ja ainoastaan alakerta on falskannut.

Isännillä kaikki vaikuttaisi menevän päin mäntyä ja kuten sanottu, tämän viikon muutokset eivät ole tuomassa mahdollisesti positiivista vaikutusta ainakaan lyhyellä aikajänteellä. Kotonaan Kärpät on hävinnyt viisi kertaa kuuden kamppailun otannalla. Pelivalinnaksi herkutellaan kovalla panostuksella tasoitusveto “KooKoo +1” – betsi osuu tasapelillä sekä vierasvoitolla, mutta Kärppien maalin voitolla panos palautuisi.

Pelaa KooKoota tasoituksella ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ repaleista Detroitia vastaan kohteella KooKoo +1, voitat normaalisti betsin osuessa ja voit heti nostaa voittosi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Tasoitus – KooKoo +1” 25€ panoksella ja voit voittaa 55€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.

HUOM! Saat ilmaisvedon riippumatta alkuperäisen betsin tuloksesta.