Liiga ma 13.03. klo 18:30

Kärpät - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Käsittämätöntä töpeksintää! Jatkuuko Kärppien syväkyykkääminen pudotuspeleissä?

Kärpät päätti runkosarjansa karmeaan neljän ottelun tappiokierteeseen ja valahti käytännössä täysin varmalta näyttäneeltä suoralta puolivälieräpaikalta seitsemänneksi ja sääleihin. Läpi kauden oululaisten suorittaminen on ollut keskinkertaista ja tekeminen on näyttänyt yliorganisoidulta pakottamiselta eikä lainkaan vapautuneelta. Runkosarjan lopussa Kärpät pelasi ehkä koko sesongin hengettömimmät ottelunsa – siis kauden tärkeimmillä hetkillä. Pistääkö KooKoo miljoonamiehistön aikaiselle kesälomalle?

KooKoo päätti runkosarjansa selvästi Kärppiä vahvemmin. Kymmenen viimeisen ottelun otannalla kouvolalaisjoukkue jäi ainoastaan kahdesti ilman pisteitä ja napsi kuudessa edellisessä mukavasti neljä voittoa. Esimerkiksi runkosarjan päätöskierros ja pudotuspelipaikan varmistanut ottelu oli KooKoolta komea näytös, kun se jätti Turussa TPS:n täysin jalkoihin. Edes tennisnumerot eivät riittäneet, kun Olli Salon miehistö kylvetti Palloseuraa maalein 3–7.

TALLETA 30€ - SAAT 300 ILMAISKIERROSTA! 🔥🔥

Kunkkukasino tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 30 euroa ja saat 300 Gargantoonz ilmaiskierrosta!

PELAA TÄSTÄ

Kärpille tennisnumerot riittivät – harmi vaan, että omassa repussa kolisi kuudesti kauden tärkeimmässä matsissa. Pudotuspeleistä rannalle jäänyt Jukurit tarjoili Raksilan yleisölle lauantaina melkoista shokkihoitoa, kun se hakkasi petopaidat maanrakoon lukemin 2–6. Kärppien pelaajatilanne on sinänsä hyvä, kun ainoastaan Julius Junttila sekä pitkään sivussa ollut maalivahti Joel Blomqvist ovat puuttuneet kokoonpanosta. Leevi Meriläinen oli maalivahtiosastolla pitkään Kärpille selvä vahvuus, mutta poikivatko runkosarjan lopun otteet jopa penkkikomennuksen? Nicklas Westerholm on toinen vaihtoehto tolppien väliin.

Lisäys kello 12:00: kokoonpanotiedot kertovat yllättäen, että Blomqvist pelaa Kärppien maalilla. Edellinen matsi joulukuussa. Meriläinen kokonaan sivussa kokoonpanosta. Junttila palaa Blomqvistin tavoin kehiin.

Runkosarjatilastot ovat sinänsä täysin turhia tässä vaiheessa, mutta erikoistilanteet on pakko huomioida. Kärpät on ollut yksi kauden heikoimmista erikoistilannejoukkueista, siis esimerkiksi Sportin ja SaiPan luokkaa. Otanta on 60 ottelua, joten turhan kapeasta kauhaisusta ei todellakaan voida puhua. Rypeekö Kärpät yli- ja alivoimillaan myös pudotuspeleissä? Maanantaille otetaan pelivalinnaksi kylmästi lopullinen vierasvoitto.

Betsaa UP:n kohdetta ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (Lopullinen voittaja – KooKoo), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – KooKoo” 25€ panoksella ja voit voittaa 61€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.