Liiga ti 22.03. klo 18:30

Kärpät - KooKoo

Kärpillä ja KooKoolla on edelleen sauma jopa kuuden joukkoon! Kumpi voittaa kuuden pisteen kamppailussa?

Kärpät on kiistatta parantanut pelaamistaan sen jälkeen, kun se vaihtoi valmentajaansa. Erityisen hyvä muutos on tapahtunut puolustuspelaamisessa ja kurinalaisuudessa. Runkosarjan viimeisessä kamppailussa joukkue saa vieraakseen KooKoon ja panoksia riittää – molemmilla on mahdollisuus jopa suoraan pudotuspelipaikkaan, jos muiden ottelun tulokset ovat suotuisia.

Kotijoukkue on jäänyt Lauri Marjamäen hypättyä penkin taakse ainoastaan yhdessä ottelussa kokonaan ilman pisteitä. Peräti viidesti ratkaisua on jouduttu hakemaan varsinaisen peliajan jälkeen ja pari kertaa joukkue on onnistunut kairaamaan lisäpisteen. Viime viikolla isäntä sai arvokkaan vierasvoiton Tapparaa vastaan jatkoajalla, mutta taipui samalla kaavalla TPS:lle.

100 MAHDOLLISUUTTA VOITTAA JÄTTIPOTTI

AMOK-kasino antaa tänään Uhmapelaajien ekalle talletukselle kaupan päälle 100 käteiskierrosta (Mertarannan äänellä) hurrrrjaan Money Train 2 -peliin.

Voit voittaa 50.000X panoksesi!

Ei kierrätystä. Ei pikkupränttiä. Ei sekoilua. Nosta voitot heti pankkitilillesi.

PELAA 100 KÄTEISKIEKKAASI HETI

Viime aikoina Kärpät-matseissa on päästy nettoamaan mukavasti vähämaalisuudella, kun markkina on reagoinut todella hitaasti muutoksiin oululaisryhmässä. Nyt tilastot kuitenkin alkavat jo vakiintua, mutta edelleenkin saadaan etua revittyä. KooKoo on napsinut voitot kahdessa edellisessä kamppailussaan niin ikään vähämaalisissa otteluissa HPK:ta sekä Pelicansia vastaan.

Panoksia riittää vielä viimeisellä kierroksella, sillä mikäli HPK häviäisi, KooKoolla olisi mahdollisuus voitolla jopa kuuden joukkoon. Vastaavat panokset on Kärpillä, mutta sen osalta suora pudotuspelipaikka edellyttäisi myös, että Lukko ei nappaa täyttä pistepottia Jukurien vieraana. Mikäli päädytään pistekeskiarvon osalta tasan, ratkaistaan sijoitukset tarkastelemalla ensiksi kolmen pisteen voittoja ja vasta sitten maalieroa.

Pelivalinnaksi otetaan, että ottelussa syntyy korkeintaan neljä maalia jatkoaika ja rankkarit mukaan lukien (alle 5). Jos maaleja kuitenkin syntyy viisi, betsi mitätöityy. Hurjat panokset lupailevat jälleen vahvasti puolustusorientoitunutta kamppailua. Tilastollisesti Kärpät erottuu tässä parissa edukseen ainoastaan erikoistilanteissa, mutta KooKoon pystyessä pelaamaan jäähyittä on tiedossa tiukka vääntö.

10 euroa pelirahaa