to 07.03. klo 18:30

Kärpät - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Hautaako Kärpät vierailijan pudotuspeliunelman? Tulikuuma ylivoima kohtaa surkean alivoiman!

Kärpät on varmistanut paikkansa kuuden parhaan joukossa, mutta panosta piisaa edelleen puolivälierien kotiedun osalta – erot ovat pieniä ja KooKoo-kamppailu on paperilla oululaisten helpoin kolmesta jäljellä. Vielä suuremmat panokset on KooKoolla, joka jahtaa alemman pudotuspeliviivan ylitystä suhteellisen tasapäisesti Sportin, TPS:n sekä Ässien kanssa.

*Tsekkaa ohjeet vihjeen lopusta ja nappaa 25€ ilmaisveto.

TALLETA 20€ - SAAT 200 ILMAISKIERROSTA!

Winnerz tarjoaa Uhmapelaajille loistavan kolikkopelitarjouksen – talleta 20 euroa ja saat 200 ilmaiskierrosta Legacy of Dead -kolikkopeliin!

PELAA TÄSTÄ

KooKoo konttasi keskiviikkona KalPaa vastaan ja alkaa näyttää sille, että pudotuspelipaikka on hieman kiven alla. Viidessä viimeisimmässä ottelussaan kouvolalaiset ovat hävinneet neljästi ja viime viikolla esimerkiksi seuraava vastustaja Kärpät haki 3–6-voiton Kouvolasta. Kovimmista kilpakumppaneista sekä TPS:llä että Sportilla on ottelu vähemmän pelattuna.

Kouvolan KooKoo

@KouvolanKooKoo
Jännäksi menee.

𝘛𝘶𝘭𝘰𝘬𝘴𝘦𝘯 𝘵𝘢𝘳𝘫𝘰𝘢𝘢 @Autollecom

#yksijoukkue #Liiga

Tuoreella jalalla otteluun lähtevä isäntä on Uhmapelaajien papereissa järkälemäinen ennakkosuosikki. Kärpät on noussut sarjan parhaaksi erikoistilannejoukkueeksi, kun lasketaan yhteen sekä 28-prosenttinen sarjan paras ylivoima että alivoima (82,69%). Vastustajajoukkue KooKoon alivoima on Liigan toiseksi kehnointa (72,78%).

Pelaajatilanteissa ei ihmeempiä muutoksia ole. KooKoo alakerrasta sivussa ovat Seth Barton sekä Joonas Lehtivuori ja Kärpillä on käytännössä paras miehistönsä jalkeilla pitkäaikaisloukkaantunutta Noel Gunleria lukuun ottamatta. Lauantain 3–0-kotivoitossa HIFK:ta vastaan sairastumisen vuoksi sivussa ollut Arttu Hyry palannee torstaina oululaisten kokoonpanoon.

Varhain pelipäivän aamulla Kärpille on tarjolla edelleen pelattavia kertoimia, mikä on pieni yllätys. Ryhmä on käytännössä kauden parhaassa iskussaan ja pelasi edellisen ottelunsa viime lauantaina, kun vastustaja puolestaan hyppää askiin toista päivää peräkkäin ja on alavireinen. Pelivalinnaksi otetaan kotivoitto reilulla panostuksella (1X2 – Kärpät).

Nappaa 25€ ilmaisveto käyttöösi!

Betsamigo tarjoaa Uhmapelaajille hulppean edun, jolla saat ensitalletuksen kaveriksi 25€ ilmaisvedon. Tätä makoista tarjousta voit hyödyntää vapaavalintaisissa pitkävetokohteissa.

Toimi näin:

1. Siirry Betsamigolle TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili, valitse ilmaisvetotarjous ja talleta 25€.
3. Ilmaisveto hyvitetään tilillesi automaattiseti.
4. Jos veto osuu saat pitää voitot itselläsi. ✌

*Tarjous vain uusille asiakkaille ensimmäisen talletuksen yhteydessä.