Liiga la 04.02. klo 18:30

Kärpät - KooKoo

star-iconstar-iconstar-iconhalf-star-iconstar-iconstar-icon

Kummassa päässä ketsuppi lentää? Kärpät on kotijoukkueelle täysi vastakohta tällä osa-alueella!

On hauska fakta, että Kärpät pelaa tällä hetkellä paremmin kuin kertaakaan aiemmin kuluvalla kaudella ja siitä huolimatta sille tarjotaan selvästi laadukkaampia kertoimia kuin syksyn keskivaiheilla. Kärpät pelasi perjantaina Mikkelissä, jossa se pidensi voittoputkensa jo viiden ottelun mittaiseksi. KooKoo puolestaan haki hienoisen yllätysvoiton Turusta voittolaukauksilla. Lauantain ottelu alkaa vasta 18:30, joten molemmissa joukkueissa saadaan palautua ruhtinaalisesti.

Yleensä Lauri Marjamäki on harrastanut pienimuotoista rotaatiota perättäisinä pelipäivinä, mutta kokoonpano jää nähtäväksi. Perjantaina Kärpät pelasi tiiviin vieraskamppailun Jukureita vastaan ja Leevi Meriläinen jatkoi maalinsuulla hyviä otteitaan – siitä huolimatta tuore maalivahtihankinta Karolus Kaarlehto saattaa saada näyttöpaikan Kouvolassa perättäisenä pelipäivänä. Vastaavasti kouvolalaisten maalilla Turussa torjunut Oskari Setänen lienee huilivuorossa, mikä tarkoittaisi vastuuta Nick Malikille.

RULLA KUUMAKSI! 200 KÄTEISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ

Talleta 20 euroa ja saat 200 käteiskierrosta Kanuuna-kasinolla.

Kierrokset voit pelata mm. Jammin Jars 2 ja Money Train 2 peleissä. Voitoillasi ei ole kierrätysvaatimuksia ja voit nostaa ne minuuteissa pankkitilillesi!

PELAA TÄSTÄ

Kärpillä on lähtökohtaisesti aina materiaalinsa kautta lepoetu, vaikka molemmilla olisi sama palautumisaika. Oululaisten materiaali on niin leveä, että se on lainaillut pelaajiaan pitkin Liigaa kuluvalla kaudella runsaissa määrin. Tällä hetkellä puolustaja Janne Niskala viilettää HPK:n väreissä ja aiemmin esimerkiksi Jesse Koskenkorva sekä Taneli Ronkainen on nähty muiden ryhmien väreissä – ja tässä on vain jäävuoren huippu.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
Mikkelin ilta tuotti kolme pistettä, huomenna pelataan Kouvolassa. Arttu Paaso kertoo, miten kahden viikon jakso päätetään voittoon!

#Kärpät #Liiga

Oululaiset ovat latoneet voittoputkensa aikana limppua maaliin 21 kertaa viidessä ottelussa, mikä on hulppea lukema Liigassa. Parasta Kärppien kannalta on se, että numero on linjassa vaarallisten maalipaikkojen kanssa. Ennen ketsuppipullonsa aukeamista Marjamäen miehistö ehti hakata pitkään päätä seinään, mutta tällä hetkellä onnistumiset seuraavat toisiaan. KooKoolla tilanne on hieman toisin päin.

Isäntä on voittanut edellisissä viidessä ottelussaan kolmesti, mutta jokaisella kerralla vasta voittolaukauskilpailussa. Varsinaisella peliajalla KooKoo on pystynyt tekemään tällä otannalla vaivaiset kolme maalia. Aiempaan viitaten: KooKoolla oli hieman ennen joulua sellainen putki, jossa se viimeisteli hämmentävän hyvin suhteessa tontteihinsa ja nyt hanat ovat puolestaan menneet visusti kiinni. Kärpät on pystynyt petraamaan myös omissa, joten isäntien maalinteko ei ainakaan ole helpottumassa lauantaina. Pelivalinnaksi tykitetään vierasvoitto (1X2 – Kärpät)!

Betsaa Kärpille ja saat 25€ ilmaisvedon!

Galaksino antaa Uhmapelaajille tuplamahkun voittoon. Kun isket 25€ betsin Uhmapelaajien kohteelle (1X2 – Kärpät), saat normaalisti betsin osuessa voittosi ja voit nostaa ne heti pankkitilillesi. Matsin jälkeen saat uuden 25€ laakin ilmaisvetona – osuipa alkuperäinen veto tai ei.

Tämän tarjouksen avulla isket betsin turvallisin mielin sisään, koska saat varmasti uuden mahdollisuuden. Vieläpä ilmaiseksi!

Näin saat 25€ lisävedon:

1. Siirry Galaksinolle TÄSTÄ.
2. Talleta 25€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “1X2 – Kärpät” 25€ panoksella ja voit voittaa 47,5€.
4. Kun veto ratkeaa, saat uuden 25€ vedon ilmaiseksi!

*Tarjous vain uusille asiakkaille.