Liiga la 23.09. klo 17:00

Kärpät - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät on selvä suosikki kotikaukalossa – kasvaako Lukon ahdinko entisestään?

Lauantaina Oulussa on luvassa äärimmäisen herkullinen matsi, kun Kärpät saa vieraakseen Lukon. Kummankaan joukkueen kausi ei ole aivan toivotulla tavalla lähtenyt liikkeelle ja siispä tärkeistä pisteistä taistellaan, jotta alun vaikeudet ei liian pitkälle ulottuisi. Kärpät on jo valmiiksi suosikki kotiyleisön edessä ja lisäksi Lukolla on rasitusta alla perjantain ottelusta.

*Tsekkaa tipsi loppuun ja poimi ilmaisvedot taskuun!

Kärppien ottelutahti on ollut alkuun vieraita hieman rauhallisempi ja nyt luvassa on vasta neljäs ottelu. Alku ei ole sujunut toivotulla tavalla, sillä ainoa voitto tuli avausottelussa häntäpäähän arveltua Sportia vastaan. Pelicansia vastaan tappio oli täysin ansaittu ja TPS:ää vastaan täysi pistepotti vaihtui lopulta yhteen pisteeseen, kun TPS tasoitti lopussa ja ratkaisi voittolaukauksilla. Kärppien kohdalla ei ole vielä syytä lähteä ylireagoimaan, mutta kysymysmerkkejä alkaa varmasti nousta ilmoille mikäli joukkue ei pian pääse hyvään vauhtiin.

Oulun Kärpät

@OulunKarpatFi
1. Erä paketissa, tilanne 1-0, Mörkö lapioi limpun sisään 🔥🤤

#Kärpät #Liiga

Lukon osalta alamäki sen kun vain jatkuu. Perjantaina oli vuorossa kolmas peräkkäinen tappio, mutta Lukon puolustukseksi on toki sen verran sanottava, että avausmatsin jälkeen otteluohjelma on ollut erittäin haastava. Siinä missä Lukko olisi maalin tai pari voinut KalPaa vastaan iskeä, olisi heikompana iltana myös omissa voinut kolista pari kertaa useammin. Tähän matsiin ykkösvahti Daniel Lebedeff palaa todennäköisesti maaliin, mutta nyt kokoonpanohuolet osuu puolustukseen, josta Tarmo Reunanen lensi pihalle KalPaa vastaan.

Rauman Lukko

@TeamRaumanLukko
Tarmo Reunanen pyytää anteeksi asiatonta käytöstään KalPa–Lukko-ottelussa: "Käyttämäni sanat eivät kuulu jääkiekkokaukaloon eikä muuallekaan"

Lue tiedote ⬇️

#Lukko #Liiga

Lukolla alku on ollut vaikea eikä esimerkiksi Reunasen tilanne auta vieraiden ahdinkoa. Kärppien kohdalla puhutaan kuitenkin edelleen aivan kärkikorin joukkueesta ja siispä se ansaitsee hyvin huilanneena selvän suosikin aseman kotikaukalossa. Lapulle otetaan lopullista kotivoittoa(ML) XLBetin tarjoamalla 1,73 kertoimella – tsekkaa alta vielä ohjeet ja ota betsistä kaikki irti!

Peesaa Uhmapelaajien kohdetta ja lunasta jopa 5×20€ ilmaisvedot ilman kierrätystä!

XLBet tarjoaa Uhmapelaajille viisi 20€ ilmaisvetoa ilman kierrätysvaatimusta! Siis peesaamalla Uhmapelaajien kohdetta 20€ panoksella saat 20€ ilmaisvedon. Voit toistaa tämän viidesti ja siten lunastaa viisi 20 euron arvoista ilmaisvetoa.

Voit siis lyödä betsin turvallisin mielin sisään, sillä ilmaisvedon myötä sinulla on aina “vakuutus” vaikka vetosi menisi väärin.

Näin saat 20€ ilmaisvetoja:

1. Siirry XLBetille TĂ„STĂ„.
2. Talleta 20-100€ ja avaat samalla pelitilin.
3. Lyö veto “Lopullinen voittaja – Kärpät” 20€ panoksella.
4. Saat 20€ arvoisen ilmaisvedon 72h kuluessa pelitilillesi!
5. Toista tämä vielä neljästi ja saat yhteensä 100€ edestä ilmaisvetoja!

* Tarjous vain uusille asiakkaille.