Liiga la 20.11. klo 17:00

Kärpät - Lukko

star-iconstar-iconstar-iconstar-iconstar-icon

Kärpät-puolustus loistaa Liigassa! Nappaako joukkue voiton vaikeuksissa rypevästä hallitsevasta mestarista?

Kärpät hakee täysien pistepottien suoraa heti maaottelutauon jälkeen, kun se kohtaa viikon kolmannessa ja viimeisessä kamppailussaan lauantaina Lukon lauantaina. Vierailla on ollut vaikeuksia, jotka jatkuivat myös perjantaina joukkueen palatessa Liiga-jäille Kuopiossa. Isäntä saa otteluohjelmasta tällä erää pienen edun, sillä raumalaisilla palautumisaika on jäänyt selvästi alle vuorokauteen.

Alkuviikolla Lukko pelasi Bolzanon vieraana CHL:ssä ja voitti lukemin 1–3, mutta joukkueen palattua Liiga-jäille perjantaina saivat tutut ongelmat jatkoa. Marko Virtasen miehistö jäi KalPaa vastaan kokonaan maaleitta, kun sitä isännöinyt kuopiolaisjoukkue voitti vähämaalisen kamppailun 1–0. Ottelu alkoi edellisiltana tavalliseen tapaan kello 18:30, joten Lukon palautumisaika ennen Raksilassa pelattavaa Kärpät-kamppailua on ollut lyhyt.

300 ILMAISKIERROSTA ILMAN KIERRÄTYSTÄ 😱😱

Wunderwins tarjoaa Uhmapelaajille yhteensä 300 kierrätysvapaata ilmaiskierrosta!

Ensimmäiselle kolmelle talletukselle saat aina sata ilmaiskierrosta lisää. Rullaa pääset pyörittämään mm. seuraavissa sloteissa: Fire in the Hole xBOMB, Legacy of Dead sekä Book of Dead. Ilmaiskierrokset haltuun alta!

PELAA TÄSTÄ

Isäntä pelasi viimeksi keskiviikkona ja torstaina, joten se on saanut huilata ja harjoitella sekä käydä vastustajaa rauhassa läpi. Kärppien viikko on sujunut todella mallikkaasti, kun se ensin haki lukemin 1–3 vierasvoiton Sportia vastaan ja sitten murskasi JYPin salibandynumeroin 1–10. Jyväskylän ottelussa onnistumisia sateli Kärpille laajalla rintamalla ja joukkue viimeistään osoitti, että kärkihyökkääjien puuttuessa tulitukea löytyy myös taustoilta.

Ville Leskinen ja Saku Mäenalanen ovat yhä sivussa oululaisten kokoonpanosta, kuten on myös puolustaja Mikko Niemelä. Jukureista loppukauden mittaisella lainalla Kärpissä operoiva Axel Rindell on osoittautunut varsinaiseksi kultakimpaleeksi ja miehen luisteluvoima yhdistettynä kiekollisiin kykyihin on tuonut oululaisille todella kovan lisän alakertaan. Lauri Mikkolalla on nyt käytössään kenties sarjan paras alakerta, kun sitä johtaa monipuolinen Atte Ohtamaa ja kiekollista taituruutta löytyy niin Rindellin kuin koko sarjan pistepörssissä jaetulla kärkisijalla olevan Topi Niemelän osalta.

Kärpillä on allaan erinomaisia suorituksia ja joukkue on voittanut yhteensä jo viisi ottelua peräkkäin. Kotonaan joukkue on hävinnyt vain kertaalleen kymmenen kamppailun otannalla. Vaikeuksissa painivalle hallitsevalle mestarille lauantainen kamppailu tulee todella nopeasti, eikä joukkue ehdi palautua edellisen illan rääkistä. Pelivalinnaksi nostetaan kotivoitto (1X2), jolle saadaan yhä yllättävän hyvä kerroin. Tähän panostetaan maksimit!